“BAŞIMIZIN TACISINIZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“BAŞIMIZIN TACISINIZ” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile düzenlenen etkinlikler kapsamında köylerde kadınlarla bir araya geldi.

Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan, MHP Meclis Üyeleri ve MHP İlçe teşkilatıyla, AVM’leri ve köyleri ziyaret ederek kadınların sorunlarını dinledi.

Akdoğan, köylerde sorunlarını dinlediği kadınlara “Başımızın tacısınız, sizin üzülmenize gönlümüz müsaade etmez” dedi. Köylerde kadınlarımız çok zor şartlarda evlatlarını büyütüyor diyen Akdoğan, “Biz size geldik, sorunlarınızı dinlemeye çözüm üretmeye geldik. Gördük ki sorunlar yumağı içerisinde bir çare haldesiniz. Musluklarınızdan akan çamur, suyunuz yok! Arıtmasız sağlıksız sudan içmeye mahkûm olduğunuz gibi su faturalarınız dudak uçuklatıyor. Çocuklarınızın oynayacağı park yok. Suyunuz olmayınca bahçenizde ekip dikemiyorsunuz. Çamur sudan içen çocuklarınız hasta! Şehirde hazır su içildiğini gördüm de köyde hazır şaşal su içildiğini görmedim. Şehirde hayat pahalı derdik ama köylerimiz meğer ne çileler çekiyormuş. Sağlık ocağınız yok. Hasta olduğunuzda şehre gitmek için bin bir çile çekiyorsunuz. Çocukların oyun parkları yok. Çöp konteynırınız yok. Sadece köylere kilit taşı döşemekle bu işler çözülmüyor. Köylerde hayat durmuş. Ancak söz veriyorum suyun en iyisini, parkın en iyisini, hizmetin en iyisini hak ediyorsunuz, bizde hak ettiklerinizi size vereceğiz. Yaşanabilir köyle için MHP’yi seçin! Analarımız, kadınlarımız bizim başımızın tacıdır!” dedi.

“BAŞIMIZIN TACISINIZ”Köy meydanında toplanan kalabalık MHP’si için dua ettiklerini belirterek “bu sefer oylar MHP’ye” dedi. Kadınlar özellikle çamur akan sulardan şikayet ederek hazır suya güçlerinin yetmediğini, parası olanın arıtma aldığını, parası olmayanın ise çamur akan sudan içmek zorunda kaldığını belirtti.

1 günde 10 köyü ziyaret eden Akdoğan’ı köylerde coşkulu kalabalık alkışlarla karşılarken bazı köyler davullu zurnalı karşılama yapıldı. Kadınlar, kendilerini önemseyen ve sorunlarını dinleyen Akdoğan’ın konuşmasını sık sık keserek “bizim başkanımız sensin” sloganları attı.

Akdoğan, yaptığı konuşmada  “Türk kadını cefakardır, Türk kadını yüreklidir, iktidara giden yok sizin kalbinizden geçer, size selam olsun” diyerek kadınlardan destek istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“BAŞIMIZIN TACISINIZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin