“DEĞERLER EĞİTİMİ” PROJESİ DEVAM EDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“DEĞERLER EĞİTİMİ” PROJESİ DEVAM EDİYOR“Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün koordinasyonunda yürütülen “Değerler Eğitimi” projesi kapsamında düzenlenen seminer, toplantı ve etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Gaziantep genelinde yüzlerce okul öğrencilerine temizlik, saygı, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma, aile, sorumluluk, doğruluk dürüstlük, hoşgörü ve adalet gibi değerleri öğretmek adına çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Her ay farklı bir değerin işlendiği proje kapsamında Nisan ayının konusu “Hoşgörü – Farklılıkları Kabul Etme” oldu. Öğrencilerine verdiği değere paralel olarak her ay bu etkinlikleri titiz bir şekilde yerine getirip Gaziantep’ te liseler arasında ön plana çıkan Kanuni Sultan Süleyman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde Nisan ayı içerisinde ” Hoşgörü – Farklılıkları Kabul Etme ” değeri ile ilgili çeşitli çalışmalar yapıldı.

Proje kapsamında özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret eden Kanuni Sultan Süleyman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, okul hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yine aynı proje kapsamında okul yönetimince belirlenen bir günde öğrenciler değişik etkinlikler düzenleyerek hep birlikte güzel vakit geçirerek eğlendiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“DEĞERLER EĞİTİMİ” PROJESİ DEVAM EDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin