“GELENEKSEL BAKLAVA GÜNÜ” İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“GELENEKSEL BAKLAVA GÜNÜ” İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği tarafından düzenlenen “Geleneksel Baklava Günü” 27 Nisan Pazar günü Gaziantep Lisesi’nde yapılacak. Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Zeki Güzelbey, Geleneksel Baklava Gününde el ele, gönül gönüle   bir arada olmak için çağrıda bulundu.

Gaziantep Lisesi’nin 81.  Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan geleneksel Baklava Günü her yıl olduğu gibi bu yılda renkli görüntülere sahne olacak. Bir dizi etkinliklerin gerçekleştirileceği günde eski mezunlar bir araya gelerek hasret giderecek.

Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı Zeki Güzelbey, yapılacak olan Baklava Günü hakkında bilgi verdi.

“GELENEKSEL BAKLAVA GÜNÜ” İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADIHer yıl geleneksel olarak yapılan baklava gününün bu yılda Gaziantep Lisesi’nin eski öğrenci ve öğretmenlerini bir araya getireceğini ifade eden Güzelbey, “Lisemizin 81. yılı etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlediğimiz baklava günü etkinliği bu yılda coşkulu bir şekilde kutlanacak. 27 Nisan Pazar günü saat 10:00’da Gaziantep Lisesi bahçesinde yıllar önce mezun olmuş arkadaşlarımızla buluşacağız.10,30’da mezuniyetinin 50. Yılını dolduran arkadaşlarımıza Onur Beratı ve plaket vereceğiz. Törenin hemen ardından eskiden olduğu gibi sınıfımıza çıkacak ve ders işleyeceğiz. 12,30’da Kavaklık Şato Restoran’a geçerek yemek ve eğlence programında hep birlikte olacağız. Yıllardır düzenlediğimiz etkinliğimize her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi gösterecek mezunlarımız Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelerek katılım sağlayacaklar.

Bu gelecek nesiller için büyük bir miras!

Her yıl olduğu gibi bu yılda çok heyecanlıyız diyen Güzelbey,  27 Nisan Pazar günü yapacak olduğumuz etkinliğimize tüm Gaziantep Lisesi mezunlarını  bekliyoruz” dedi.

“GELENEKSEL BAKLAVA GÜNÜ” İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

“GELENEKSEL BAKLAVA GÜNÜ” İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GELENEKSEL BAKLAVA GÜNÜ” İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin