“MARKA ŞEHRİN MARKALARI” ÖDÜLLENDİRİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“MARKA ŞEHRİN MARKALARI” ÖDÜLLENDİRİLDİGaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) tarafından düzenlenen törende “Marka Şehrin Markaları” ödülleri sahiplerini buldu.

Törene katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin,” Yerel medyanın platform oluşturarak sorunları çözebilme kabiliyetini arttırmaya çalışmasını çok önemli gördüklerini” söyledi.

Gaziantep Medya Platformu Derneği tarafından, Gaziantep’in Sosyo-Ekonomik alanda gelişmesini sağlayarak, dünya genelinde tanınırlığını arttıran firmalara yönelik düzenlediği “Marka Şehrin Markaları “ödül töreni Şehitkâmil Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Ünlü televizyon programcısı Ece Erken’in sunuculuğunu üstlendiği ödül törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı FatmaŞahin, Gaziantep AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Derya Bakbak, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker , Vali Erdal Ata, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Zirve Üniversitesi RektörüProf. Dr.AdnanKısa,Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Hanifi Aslan, Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan,Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın,Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Vekili Cabbar Özkara, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Sanayi Odası BaşkanıAdil Konukoğlu,AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, MHP İl Başkanı Mustafa Erzin, CHP İl Başkan Yardımcısı Erdal Geçit, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin,Zaman Gazetesi köşe yazarı Günseli Ocakoğlu, Ajans Press Yönetim Kurulu Başkan Mehmet Ali Özkan, KKTC’den gelen bir gurup gazeteci,Ödül alan firmaların yöneticileri veçok sayıda sanayici, işadamı ile yerel medya çalışanı katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, yerel medyanın platform oluşturarak birlikte hareket etme isteğini önemsediklerini belirterek,Örgütlü hareketin önünde hiçbir ordu duramaz dedi.

Örgütlü hareket edebilmenin önemli olduğunun ifade eden Bakan Şahin şöyle konuştu: “Birliktelik ve örgütlü hareket edebilmek çok önemli. Platform oluşturarak hem medyanın sorunlarını çözebilmek hemde kabiliyetini arttırmak bakımından çok önemli . Çünkü hepimizin bildiği bir şey var ki örgütlü hareketin önünde hiçbir ordu duramaz. İleri demokrasiye gideceksek her alanda ama her alanda, birlik ve beraberliği sağlayarak örgütlü halde hareket etmemiz gerekiyor.”

Konuşmasında sanayicilerede seslenen Bakan Şahin” Dünya kenti olmamız bugün aramızda olan bu markaların birleşmesiyle oluyor. Özel sektöre dayalı büyümek zorundayız. Devlet üretimin içinden çıkmak zorunda. Bizim siyasiler olarak görevimiz sizlerin önündeki engelleri kaldırmak..Engeller kalktığı sürece sizler zaten nasıl yola devam edeceğinizi biliyorsunuz. Çünkü siz damdam düşüyorsunuz.Damdan düşenler çözümü en kolay bir şekilde yakalayanlardır.. Bu nedenle, bu tecrübeyi ve deneyimimi çok önemsiyorum. Kalite zaten buradan yakalanıyor ve sürekliliği sağlanıyor” diye konuştu.

“MARKA ŞEHRİN MARKALARI” ÖDÜLLENDİRİLDİMarkaŞehrin Markaları Ödül törenine katılan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ise, Türkiye’deki bütün önemli projelerde medyanın olmazsa olmazlardan biri olduğunu belirterek “Bu açıdan Gaziantep bir adım öne geçti ve örnek bir proje başlattı. Genelde gazetecilerin ödül almasına alışkınız ama bu defa gazeteciler şehirlerinin kalkınmasında destek verenlere ödül veriyor. Bu durumu Gaziantep yerel medyasıadına güzel ve önemli bir proje olarak görüyorum. Platformun bütün üyelerini bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Zaman Gazetesi Köşe yazarı Günseli Ocakoğlu ise yaptığı konuşmada, Gaziantep’te yerel medyanın bir çatı altında toplanarak yeni projeler üretmesinin Gaziantep ve Türkiye adına sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.

Gaziantep Medya Platformu Dernek Başkanı Nazmi Özkoyuncu ise derneğin kuruluş amacını anlatarak ilerki dönemlerde gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Derneğin 7 ay gibi kısa bir sürede 60 farklı medya kuruluşundan yaklaşık 200 üye sayısına ulaştığınıbelirten Özkoyuncu,” Üyelerimize yönelik teşvik edici mesleki yarışmalar ile uluslar arası alanda ses getirmesi planlanan kültürel projeler için çalışmalar başlatmış bulunmaktayız. Böylece ilkeli tarafsız,hızlı ve cesur habercilik anlayışıyla medyayı yeniden layık olduğu konumuna getirmeyi planlıyoruz.Bununla berber yıkardır heyecanla beklenen üyelerimizin ev sahibi olma özlemine de ivedi bir şekilde TOKİ işbirliğiyle çözüm oluşturma gayretinde olduğumuzun müjdesini vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

GAMEP BaşkanıÖzkoyuncu’nun Bakan Fatma Şahin’e dernek adına plaket vermesinin ardından ödül törenine geçildi.

Törende, Kaşmir Halı adına Naci Topçuoğlu,Kadoil adına Celal Kadoğlu ,Naksan Holding adına Cahit Nakıpoğlu, Sanko Holding Adına Cengiz Halil Çiçek, ERPEN PVC adına Murat Eruslu,Royal Halı Adına Caihan Dağcı,Şölen Çikolata adına Ali Çoban, Akınal Bella adına Cengiz Akınal,MB Holding adına Muharrem Balat,Öncü Salça adına Bilal Kozlu,Hasırcı İnşaaat adına, Mehmet İlker Hasırcı, Merinos Halı adına Abdurrahman Yavuz,Teknoplas adına Abdullah Yıldız,Mahmood Coffe adına Adnan Altunkaya,Enderpen adına Turgut Ercan,Karmen Halı adına Mehmet Kara,Tat Makarna Adına Selami Memiş,Shazili Türk Kahvesi adına Mehmet Tekin Bakım,Festival Halı adına Murat Reis,Pakten Sağlık Ürünleri adına Hüseyin Tepe,American Siding adına Salih Eruslu,Altınlar Giyim adına Adem Altan,Karpen adına Fahrettin Cankar,Dilek Halı adına Şahin Sakı,Tunaş Helva adına Veli Çelik,Sanko Hastanesi adına Yusuf Ziya Yıldırım,Natural PVC adına Uğur Çelik,Angora adına Harun Şiveydinli,Şahin Pamuk adına Burhan Cahit Bingöl,İmam Çağdaş adına Burhan Çağdaş,Güllüoğlu Baklavaları adına ise Mustafa,Cevdet,Ömer ve Efkan Güllü “Marka Şehrin Markaları “ ödüllerini aldılar.

Ayrıca ödül töreninde Gaziantep’te eğitim faaliyetlerini yürüten 3 Üniversiteye ve daha yaşanabilir bir Gaziantep için çalışmalar yürüten Büyükşehir belediyesine ve 3 merkez ilçe belediyesine de ödül verildi.

Ödülleri, Gaziantep Üniversitesi adına Rektör Prof.Dr Yavuz Coşkun, Zirve Üniversitesi adına Prof.Dr. Adnan Kısa , Hasan Kalyoncu Üniversitesi adına Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Hanifi Aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Vekili Ünsal Göksen,Şahinbey Belediyesi adınaBaşkan Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediyesi adına Başkan Vekili Cabbar Özkara, Oğuzeli Belediyesi adınaBaşkan Bekir Öztekin aldılar.

Ödül töreni, GAMEP üyeleri, ödül alan firmaların yöneticileri ve davetlilerin toplu fotoğraf çektirmelerinin ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“MARKA ŞEHRİN MARKALARI” ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin