“SEÇİM DEĞİL, REJİM SAVAŞIDIR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“SEÇİM DEĞİL, REJİM SAVAŞIDIR”Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici adaylığının açıklanmasının ardından CHP heyetiyle birlikte Gaziantep’e gelerek gövde gösterisi yaptı.

Gaziantep Havalimanında Akif Ekici çok büyük bir kalabalık tarafından karşılanırken, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan’da Akif Ekici’yi yalnız bırakmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici Gaziantep’e gelişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Ekici; konuşmasında 30 Mart yerel seçimlerinin sadece bir seçim olmadığını aynı zamanda bir rejim savaşı olduğunu söyledi.

BU SEÇİM AYNI ZAMANDA REJİM SAVAŞIDIR

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici; Gaziantep’in 11 yıldır Cumhuriyet Halk Partisinin başa gelmesini sabırsızlıkla beklediğini ve o gününde artık geldiğini söyledi. Ekici; “ Bu görev bana verildiğinde acaba çok zorlu bir yola mı çıkıyorum diye düşündüm. Ama şahsıma verilen büyük desteği gördükten sonra bu işin çok ta zor olmadığını gördüm. Benim asıl söyleyeceklerim 30 Mart’tan sonra olacak ve ben şimdiden çok çalışacağıma söz veriyorum. Ben inanıyorum ki bizler çok çalışırsak her türlü ihaneti, hıyaneti, hırsızlığı, hainliği meslek edinmiş insanlara karşı başarıyı yakalarız. Bu seçim sadece yerel bir seçim değil, aynı zamanda bir rejim savaşıdır” dedi.

HARAM HELAL VER ALLAHIM, GARİP KULUN YER ALLAHIM

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce; 25 Aralık Gaziantep kurtuluş günü, 30 Mart’ta Türkiye’nin temizlenme günü olacaktır dedi. İnce; “  Bunlar 11 yıldır haram, helal ver Allah’ım, garip kulun yer Allah’ım mantığıyla ülkeyi yönettiler. Ben sadece Cumhuriyet Halk Partili vatandaşlarımızı değil, Cumhuriyetten, Atatürk’ten, çağdaşlıktan ve dürüstlükten yana olan bütün vatandaşlarımızı 30 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisine davet ediyorum.  Gelin hep birlikte 30 Mart sabahı bunların fermanını Antep Kalesine asalım. Bu hükümet memleketin hazinesinden para, sandıktan oy, sınavda soru çaldılar. Bir gün mecliste oy kullanılırken baktım olmayan birisinin adına oy kullanılmış. Yahu bu adam umrede nasıl oy kullandı, evliya mı ki Kabe’de tavaf ederken mecliste oy kullandı. Onun için, bu haramzadelerden olmaz evliya, olsa da koyma avluya. Bir şeyin adını beyaz yapmak temiz yapmak ak yapmak onu aklamaz . Bazılarının adı ak bizimse alnımız ak alnımız .

GAZİANTEP BU HÜKÜMLE BİRLİKTE GERİLEMİŞTİR

CHP İstanbul Milletvekili Umut Orhan, Gaziantep’in büyük tarihlere imza atmış, marka bir şehir olduğunu, Şahinbeyleri, Şehitkâmilleri, Karayılanları yetiştirmiş bu toprakların büyük kaynaklara sahip olduğunu söyledi.  Orhan” 11 yıllık iktidarın uyguladığı politikalar ekonomi, demokrasi, ulusal güvenlik ve terörle mücadele konusunda Türkiye ve Gaziantep’e ciddi zararlar vermiştir. Gaziantep’in sosyal ve ekonomik indeksinde ki yeri 20 . sıradaydı .  Bugün ise Gaziantep 10 basamak gerileyerek 30. Sırada . Türkiye büyüyor diyorlar ya peki Gaziantep neden hiç büyümüyor ?  11 yıldır iktidar Gaziantep i , Gaziantepli sanayiciyi ve Gaziantepli girişimcileri sürekli cezalandırıyor” dedi.

DİRİLİŞİN, DEVRİMİN KALESİ GAZİANTEP’E SELAM OLSUN

CHP Gurup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan; sözlerine dirilişin, devrimin, emperyalizme karşı mücadelenin kalesine selam olsun diyerek sözlerine başladı. Tarhan; “eşitliğin olmadığı bir ülke, Konya da 40 günlükken soğuktan donarak ölen Ayaz bebeğin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Acaba ayakkabı kutusunda ki paranın binde biriyle Ayaz bebek kurtulur muydu ? Elbette kurtulurdu, bunların zenginlikleri yüzünden bu çocuklar yoksul.  İnanılmaz baskılarla bu ülkenin üzerine kara basan gibi çöktüler.  Ancak Kumla kurulmuş o düzenleri yıkılıyor farkında mısınız?  6 ay önce çocuklarımızın bu iktidarı salladıklarını hatırlıyor musunuz ? Sanırım biraz daha direnmek gerekiyor .

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“SEÇİM DEĞİL, REJİM SAVAŞIDIR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin