“ZEYBEK” ÖĞRENMEK İSTEYENLERE DUYURULUR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ZEYBEK” ÖĞRENMEK İSTEYENLERE DUYURULUR!Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( GEFEDER) Şehitkâmil Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan “ZEYBEK” Halk Oyunları Kursu ilk dönemi sona erdi.

Geçen yılda açılan kursun yoğun ilgi görmesi ve istek üzerine bu yıl yeniden açıldığını söyleyen GEFEDER Başkanı Mezine Sırakaya, “ Geçen yıl kursa katılan öğrencilerimiz bu yılda kursa katıldı. Bu yıl amacımız iyi bir “Zeybek” ekibi çıkartmak. Kursumuzda her meslek grubundan katılım var. Özellikle çalışanların katıldığı kurs hafta için akşam 18,00- 19,00 saatleri arasında! İkinci dönem katılmak isteyenler derneğimize müracaat etsin. Kursiyerlerimiz burada çok iyi dostluklar kurarak birlik ve beraberlik içerisinde hoş zaman geçiriyorlar. Bu ekibe sizde katılabilirsiniz. Gaziantep’te yaşayan Egeliler de Gaziantep yöresine ait halk oyunlarını öğrenmeye başladı. Geçen yıl 602tan fazla mezun verdik bu yılda 2 grup halinde yaklaşık 50 kursiyerimiz var. Kültürlerin buluştuğu bu kursta sizleri de aramızda görmekten onur duyarız” dedi.

Halk oyunları Öğreticisi Okan Meydan, “Zeybek” kursuna Gazianteplilerin de çok ilgi gösterdiğini belirterek ilk dönemi sona eren kursun Şubat ayında ikinci döneminin başlayacağını bildirdi. Meydan,  Kursa katılmak isteyenlerin öğle saatlerinde 0 507 111 54 48 nolu telefondan kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

“ZEYBEK” ÖĞRENMEK İSTEYENLERE DUYURULUR!

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ZEYBEK” ÖĞRENMEK İSTEYENLERE DUYURULUR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin