10 NUMARA TRANSFER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 NUMARA TRANSFER

Gaziantepspor transferdeki sessizliğini bozarak 10 numara bir transfer yaptı. Ajax tarafından serbest bırakılan Ismael Aissati, Gaziantepspor ile 4 yıllığına anlaştı.

Gaziantepspor Ajax’sın orta saha oyuncusu İsmail Aissati ile 4 yıllık anlaşma imzaladı. Hollandalı orta saha oyuncusu  geçtiğimiz sezon Vitesse’de kiralık olarak forma giymişti. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, Ajax ile biten sözleşmesini yenilemeyerek Gaziantepspor’a 4 yıllık imza attı. Fas asıllı Hollandalı futbolcu PSV Eindhoven ve Vitesse takımlarında da forma giyerken toplam oynadığı 123 maçta 14 gol attı. Kayserispor ve Bursaspor’un da transfer etmek istediği genç  futbolcuyu ikna eden Gaziantepspor’un yeni sezonda 10 numarası olacak olan İsmail Aissati’nin orta saha özelliği, tekniği ve çevikliği ile dikkat çekiyor.Daha önce oynadığı takımlarda özellikle genç hayran kitlesinin olduğu ve sosyal etkinliklere katılımı ile dikkat çeken oyuncu 2012-2013 sezonunda Gaziantepspor’da oynayacak.

10 NUMARA TRANSFER

10 NUMARA TRANSFER

Ismail Aissati kimdir?

16 Ağustos 1988 Utrecht doğumlu İsmail Aissati Hollanda takımlarından PSV Eindhoven’de profesyonel oldu. 1,70 boyunda, orta saha oyuncusu olan Aissati Twente’de kiralık oynamasının ardından, 2008′de Ajax’a transfer oldu. Genç oyuncu Vitesse’ye kiralandı. Sol, sağ açık ve ofansif orta saha oynama özelliğine sahip Ismail Aissati, Hollanda Ümit Milli Takımı’nda 8 maç oynadı ve 4 kez ağları havalandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
10 NUMARA TRANSFER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin