11.SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11.SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ VERİLDİAbdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde yapılan Özel Sanko Okulları 11. Satranç Turnuvası 692 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

14 farklı kategoride düzenlenen turnuvada dereceye giren öğrencilerin ödülleri okulun konferans salonunda yapılan törenle başarılı satranççılara takdim edildi.

İlk 3 derecenin kupa 4-5 ve 6. derecelerin madalya ile ödüllendirildiği turnuvada 42 kupa, 42 madalya ve ayrıca 5 özel ödül ile birlikte toplam 89 ödül verildi.

Törende, Gaziantep Satranç İl Temsilcisi Fatih Ekinci, Gaziantep’ten milli takım havuzuna giren öğrencileri sahneye davet ederek kutladı. Ekinci, Gaziantep’te 8 bin lisanslı satranç sporcusunun bulunduğunu, bakanlığın aldığı kararla gelecek yıl 16 yaş altı lisans ücretlerinin kaldırılmasıyla bu sayıyı 16 bine çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Satranç sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için 11 yıldır düzenledikleri turnuvalarla destek sağladıklarına dikkati çeken Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu da çocuklarını satranca yönelten velilere de teşekkür etti.

Köylüoğlu, stratejik düşünmeyi, karar alma ve eyleme geçme süreçlerini geliştiren bir spor olan satrançta başarılı olan öğrencileri de kutladı.

Konuşmacıların ardından yaş gruplarına göre bayan ve genel kategorisinde yarışan öğrencilerden Meral Şimşekli, Emir Mustafa Aşav, Gizem Erdem, Umut Mutlu, Utku Onur Batmaz, Selin Nesanır, Kağan Aydınçelebi, Ege Atakan, Sümeyye Polat, Emin Danacı, Erva Aşav, Vahit Alp Hıdıroğlu, Irmak Dai ve Hüseyin Aslan, turnuvayı birinci tamamlayarak kupa madalya ve başarı belgesi almaya hak kazandı.

Öğrencilere ödülleri Gaziantep Satranç İl Temsilcisi Fatih Ekinci, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu ve diğer yöneticiler tarafından verildi.

Törende ayrıca farklı yaş gruplarında beş öğrenciye centilmenlik ödülü olarak plaket takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
11.SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin