140 Bin öğrenciye karne hediyesi Şehitkami’den

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılı için 9 Haziran 2017 tarihinde çalacak son ders zilinin ardından karne heyecanı yaşayacak olan ilçe genelindeki 140 bin öğrenceyi birbirinden eğlenceli etkinliklerde buluşturacak.

Şehitkamil Belediyesi, “Yaşasın Tatil”  etkinliği ile Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokul ve orta okullarda eğitim gören 140 bin öğrenciye, oyun merkezi ve lunapark biletleri armağan edecek. 9 Haziran Cuma günü karne heyecanı yaşayacak öğrenciler, yaz tatiline keyifli bir başlangıç yapacak. Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep M1 AVM ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği içerisinde yürüttüğü “Yaşasın Tatil” etkinliğinin lansman töreni, Şehitkamil Kaymakamlığında, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Gaziantep M1 AVM Müdürü Sait Can Gizir ve İl ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan idarecilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 TÜM ÇOCUKLARIMIZ MUTLU BİR TATİLİ HAK ETTİ

2016-2017 eğitim öğretim yılının tamamlanmasına kısa bir süre kala gerçekleştirilen “Yaşasın Tatil”  etkinliği lansman töreninde tüm çocukların mutlu ve huzur dolu bir tatili hak ettiklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“Yoğun eğitim-öğretim maratonun ardından şimdi tüm öğrencilerimiz için tatil zamanı. Karneler nasıl olursa olsun çocuklarımız, gençlerimiz mutlu ve huzur dolu bir tatili hak etti. Uzun bir tatil süreci öğrencilerimizi bekliyor. Biz de bir nebze onların moral aşılamalarını sağlamak amacıyla Gaziantep M1 AVM ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde “Yaşasın Tatil” etkinliğini hayata geçirdik. Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 140 binin üzerinde öğrencimize lunapark ve farklı oyun istasyonlarının yer aldığı oyun ve eğlence merkezi kuponu armağan ediyoruz. Geçmiş zamanda sokaklarda oynadığımız geleneksel çocuk oyunları, şimdi yerini bilgisayarda ve oyun konsollarında sanal oyunlara bıraktı. Biz de bu vesile ile öğrencilerimizi ekran başından kaldırıp, sosyalleşerek oyunlar oynamalarını ve eğlenmelerini arzuluyoruz. Katkı ve desteklerinden dolayı Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Gaziantep M1 AVM yönetimine teşekkür ediyorum. Tekrar tüm öğrencilerimize sağlıklı ve mutlu bir yaz tatili diliyorum.”

 

ÖĞRENCİLERİMİZ HEYECANLI VE KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRECEK

“Yaşasın Tatil”  etkinliği lansman töreninde değerlendirmelerde bulunan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Şehitkamil Belediyesinin karne hediyesi olan lunapark ve oyun merkezi etkinlikleriyle öğrencilerin heyecanlı ve keyifli zamanlar geçireceklerini ifade etti. Mete, “Şehitkamil Belediyemiz, eğitim-öğretim yılı içerisinde birbirinden farklı projeler, etkinlikler ile öğrencilerimizin hep yanında oldu. Şimdi de karne heyecanı yaşayacak olan öğrencilerimize sağ olsunlar özel bir jest yapmışlar. 140 bin öğrencimiz, Şehitkamil Belediyemizin karne hediyesiyle heyecanlı ve keyifli zamanlar geçirecek. Tüm öğrencilerimiz adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, değerli çalışma arkadaşlarına ve Gaziantep M1 Alışveriş Merkezi yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
140 Bin öğrenciye karne hediyesi Şehitkami’den

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin