2 YAŞINDA PİYANO ÖĞRENİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2 YAŞINDA PİYANO ÖĞRENİYORGaziantep Pena Müzik Kursu, 2 yaşındaki Eylül Kasapbaşı’na piyano eğitimi veriyor. Müzik algısı son derece yüksek olan küçük Eylül, hocaları tarafından geleceğin dahi müzik insanı olarak nitelendiriliyor…

Gaziantep’in en minik kursiyeri, Pena Müzik Kursu’nda eğitim görüyor. 2 yaşındaki Eylül, müzik yeteneği ile görenleri kendisine hayran bırakırken, yüksek algısı ile de herkesi hayretler içerisinde bırakıyor.

NOTALARA KARŞI ÇOK HASSAS

Duyduğu sesleri ve notaları aynen tekrar edebilen Eylül’ün yeteneğinin farkına ilk olarak ailesi vardı. Müzik konusunda ailesini hayrete düşüren bir yeteneğinin olduğunu fark eden ailesi, bu konudaki gelişimini sağlaması için Pena Müzik Kursu’nu tercih etti.

Haftada bir gün Pena Müzik Kursu piyano ve keman hocası Duygu Ateş’ten, sesleri ve notaları tanıma konusunda dersler alan küçük Eylül, algısındaki hız ile şimdiden geleceğin dahi müzik insanları arasına girmeye aday.

“ÇOK ÖZEL BİR ÇOCUK”

Piyano hocası Duygu Ateş ise bu durumu, “İlk kez 2 yaşındaki bir yeteneğe ders veriyorum. Ben konservatuar mezunuyum. Müzik alanında çok yetenekli insanlar gördüm. Ama Eylül müziğe karşı olan yeteneği ile geleceğin en önemli kişilerinden biri olacak. Ben hocası olarak onun çok özel bir çocuk olduğunu düşünüyorum” dedi.

İÇİNİZDEKİ YETENEĞİ SANATA DÖNÜŞTÜRÜR

Pena Müzik Kursu kurucusu Niyazi Polat ise 15 yıldır çizgisinden  ödün vermeyen ve  “içinizdeki yeteneği sanata dönüştürün” sloganı ile müzik gibi estetik bir sanata bir çok isim kazandırdıklarına dikkat çekerek, “Şu an belki de Türkiye’nin en küçük öğrencisine piyano öğretiyoruz. Yeteneği ile bizi şaşırtan Eylül’ün çok önemli bir müzik insanı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
2 YAŞINDA PİYANO ÖĞRENİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin