20 Kiloluk Tümörden Kurtuldu

featured
20 Kiloluk Tümörden Kurtuldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20 Kiloluk Tümörden Kurtuldu

Gaziantep’te karnındaki şişkinliği kiloya bağlayan 55 yaşındaki adamın karnından yapılan ameliyatla 20 kilogramlık tümör çıkarıldı.

Uzun süredir karın ağrısı ve bulantı şikâyetlerinin geçmemesi üzerine hastaneye başvuran Gaziantepli Mehmet Hanifi Bakırcı’nın karnından 20 kilogram ağırlığında “liposarkom” adı verilen tümör çıkarıldı. “Üzerinden büyük bir yük kalktığını” söyleyen Bakırcı, şimdiye kadar pek çok doktora başvurduğunu ancak tümörün büyüklüğü nedeniyle kimsenin kendisine ameliyat etmeye cesaret etmediğini belirtti.55 yaşındaki Mehmet Hanifi Bakırcı, karın ağrısı, bulantı, karında gerginlik ve bulantı şikâyeti ile gittiği hastanede yapılan araştırmalarda karnında devasa bir tümör bulunduğunu ancak, tümörün iç organlara yapışık durumda olması nedeniyle ameliyatının riskli olduğu söylenilince doktor doktor gezmeye başladı. Karnındaki ağrılar artan ve hareket edemez hale gelen Bakırcı son olarak Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğine geldi. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Balık gözetimindeki Doç. Dr. Mesut Gül, Op. Dr. Ersin Borazan, Op. Dr. Mehmet Ali Melik’ten oluşan ekip tarafından ameliyata alınan Bakırcı’nın karnından saatler süren bir ameliyatla karından 2 kilogram civarında tümör çıkarıldı. 20 Kiloluk Tümörden Kurtuldu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
20 Kiloluk Tümörden Kurtuldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin