25 BİN KİŞİ AYNI ANDA OKUDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 BİN KİŞİ AYNI ANDA OKUDUOkuyan Kent Şehitkâmil Projesi kapsamında Kamil Ocak Stadyumunda aynı anda aynı yerde 25.000 kişi kitap okuyarak okuma rekoru kırdı.

Kamil Ocak Stadyumdaki kitap okuma etkinliğinde yaklaşık 25.000 kişi aynı anda, aynı yerde, farklı kitapları okuyarak bir rekora imza attı.

Etkinlikte Gaziantep Valisi Erdal ATA başta olmak üzere tüm katılımcılar, hep birlikte yirmi dakika kitap okudular. Gaziantep’te ilk kez bu denli büyük bir kalabalık aynı anda okuma yaptı.

Okuyan Kent Şehitkâmil Projesi Şehitkâmil Kaymakamlığı bünyesinde koordine edilen öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırılmasına katkıda bulunmak ve okullarımız kütüphanesine güncel kitaplar kazandırmak amacıyla düzenlenmiş bir projedir.

Proje 2013 – 2014 eğitim yılında bir dizi okuma etkinliği ile devam edecektir. Şehitkamil Kaymakamı Mehmet AYDIN’ın ev sahipliği yaptığı programa, Gaziantep Valisi Erdal ATA, Şahinbey Kaymakamı Uğur TURAN, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem SERİN kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programın açılışında İl Milli Eğitim Müdürü, Şehitkamil Kaymakamı ve Gaziantep Valisi Erdal Ata birer konuşma yaptılar.

Vali Erdal Ata konuşmasında; okuma ve eğitimin öneme dikkat çekerek, Şehitkamil Kaymakamlığının örnek projesinin önemine işaret ederek, emeği geçenleri kutladı.

Programda “Şahinbey” şiirinin yazarı, ünlü şair Yavuz Bülent BAKİLER Şahinbey şiirini yazdığı heyecanı yeniden hissettiğini belirterek, adı ilimizle özdeşleşen Şahinbey şiirini okudu.

Projeye iştirak eden şairlerin şiirlerini paylaştıkları etkinlikte, Gaziantep yöresi halk oyunlarından örnekler sergilendi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
25 BİN KİŞİ AYNI ANDA OKUDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin