30 yaşında Korona Virüsü Atlattı

featured
30 yaşında Korona Virüsü Atlattı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 yaşında Korona Virüsü Atlattı

Gaziantep’te yaşayan 30 yaşındaki Mehmet Hakan Sağlamcı, zorlu geçen korona virüs hastalığını Medical Park Gaziantep Hastanesi sayesinde atlatarak sağlığına kavuştu.
Gaziantep’te yaşayan 30 yaşındaki Mehmet Hakan Sağlamcı, Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne öksürük, şiddetli nefes darlığı, sırt ağrısı, halsizlik, iştahsızlık şikâyetleri ile başvurdu. Hastanın şikayetlerinin artması üzerine Acil Servis Ünitesi’nde hemen tedavisine başlandı. Medical Park Gaziantep Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak tarafından hastanın fiziki muayenesi gerçekleştirildi. Yapılan muayene neticesinde, hastanın her iki akciğerinde korona virüse bağlı belirgin tutulumu olduğu tespit edildi.
Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin Yoğun Bakım Ünitesi’nde ve serviste 18 gün yatışı yapılarak başarılı bir tedavi ile sağlığına kavuşan Mehmet Hakan Sağlamcı, yaptığı açıklamada korona virüs rahatsızlığı nedeniyle birkaç hastanede tedavi olduğunu fakat durumunun her geçen gün kötüye gittiğini belirtti. Ümitlerinin tükenme aşamasına geldiğini belirten Sağlamcı, Medical Park Gaziantep Hastanesi’ne gelerek ölümün kıyısından döndüğünü ve Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak ile hastane çalışanları sayesinde sağlığına kavuştuğunu ifade etti.

30 yaşında Korona Virüsü Atlattı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
30 yaşında Korona Virüsü Atlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin