65 Yaş ve üstü yaşlılara sıcak yemek dağıtımı başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İçişleri Bakanlığı’nın 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı genelgesi sonrası harekete geçti.

Gelen talep doğrultusunda, yasak yüzünden alışverişe çıkamayan yaşlılara büyükşehir, sıcak yemek ve ekmek dağıtım yapıyor.

Dünya’yı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Corona Virüsü (Covid-19) salgınını önlemek amacıyla verilen ulusal mücadelede “Gönül Seferberliği” başlatan ve bu anlayışla çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgede sokağa çıkma yasağı koyduğu 65 yaş ve üstü vatandaşları unutmadı. Sokağa çıkma yasağıyla beraber alışverişe çıkamayan zengin fakir gözetmeksizin, şu ana kadar 250 yaşlı için yemek ve ekmek dağıtımı yapıldı. Ayrıca durumu olmayan yaşlılara da 1 ay yetecek kuru gıda yardımı dağıttı.

8 ekip, daha öncesinden tespit edilen veya 153 ile Gaziantep İletişim ve Kordinasyon Merkezi (GİKOM) tarafından toplanan talep doğrultusunda her yaşlıya sıcak yemek dağıtımına yasak boyunca devam edecek.

65 Yaş ve üstü yaşlılara sıcak yemek dağıtımı başladı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
65 Yaş ve üstü yaşlılara sıcak yemek dağıtımı başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin