9 kişinin katili yakalandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 kişinin öldürülmesinde şüpheli olarak aranan Yusuf Taş, olayın ardından yaklaşık 55 gün sonra Gaziantep otogarında  yakalandı.

Akşam saatlerinde şehirlerarası otobüs terminalinden İzmir iline gideceği yönünde alınan bilgiler doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince otogar çıkışında yapılan operasyon sonucu şüpheli (Y.T) bindiği otobüste yakalanarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Gaziantep’te önce Düztepe Mahallesi’nde yaşayan Tuğba Taş’ın teyzesinin evine giderek Tuğba Taş (21), teyzesi Şenel Çakmak (36), amcaoğlu Turan Taş (23) ve Ahmet Can Çakmak’ı (16) av tüfeği ile ateş ederek öldürmüş, ardından Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesinde yaşayan amcası Mustafa Taş’ın (48) evine giderek, evde bulunan amcasını, yengesi Gülay Taş (48), amcasının çocukları Furkan (16) ve Gül Taş (13) ile Türkan Demir’i (22) öldürerek kayıplara karışmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
9 kişinin katili yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin