Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Merhum Gazeteci Kemal Bağcı vefatının  27. yılında unutulmadı

Merhum Gazeteci Kemal Bağcı vefatının  27. yılında unutulmadı

featured
Merhum Gazeteci Kemal Bağcı vefatının  27. yılında unutulmadı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Merhum Gazeteci Kemal Bağcı vefatının  27. yılında unutulmadı

Gaziantep’te, haber takibi sırasında geçirdiği kazada hayatını kaybeden gazeteci Kemal Bağcı, ölümünün 27’inci yıl dönümünde mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), 1997 yılında görevi başında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden merhum Kemal Bağcı için anma töreni düzenledi. Törene, Cemiyet Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Bağcı’nın ailesi, yakınları, GGC yöneticilerinin yanı sıra meslektaşları katıldı.

KIRMIZITAŞ, KEMAL BAĞCI ÖRNEK BİR KİŞİLİKTİ

Asri Mezarlıkta düzenlenen tören; Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Törende konuşan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Kemal Bağcı’yı 27 yıl önce elim bir kazada kaybettiklerini hatırlatarak, “Kemal Bağcı, 27 yıl önce haber takibi sırasında meydana gelen kazada maalesef aramızdan ayrıldı. Basın şehidimiz Kemal Bağcı o dönem tüm gazetecilerin hem abisi hem örnek aldığı bir isimdi. Yıllar geçmiş olmasına rağmen genç meslektaşlarımız halen onun bıraktığı izleri takip ediyor. Kemal Bağcı; iyi bir gazeteci, iyi bir insan, iyi bir eş, iyi bir baba ve hayatta olsa şimdi iyi bir de dede olurdu. Tekrar ruhu şad olsun diyorum” dedi.

Reklam

HEPİMİZ İÇİN GURUR VERİCİ 

Kemal Bağcı’nın eşi Elif Bağcı ise Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin vefasını her zaman yanlarında hissetmenin gururunu yaşadıklarını dile getirerek, “27 yıl önce eşimi kaybettim. Tabii ki kolay değil.  27 yıldır Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti hep bizimle beraber  oldu. Böyle anılmak da güzel bir şey. Her sene eşimi anmak gelişiniz gurur verici. Eşimle her zaman gurur duyuyordum ve hala da öyle. Başkanımın dediği gibi Kemal iyi bir gazeteciydi, iyi bir eşti ve iyi bir de dede olurdu ama maalesef torununu göremedi. Torunlarıma ben hem ninelik, hem de dedelik yapıyorum” diye konuştu.
Tören, okunan duaların ardından Kemal Bağcı’nın mezarına karanfil bırakılması ile son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Merhum Gazeteci Kemal Bağcı vefatının  27. yılında unutulmadı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.