Gaziantep’te Ters Yönde Araç Süren Sürücülere Şok Ceza: Bir Haftada 3 Milyon TL!
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere karşı denetimlerini sıkılaştırdı. Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen denetimlerin bilançosu ise dudak uçuklattı.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde ters yönde araç süren 639 araç sürücüsüne 3.163.518 TL cezai işlem uyguladı.
Kuralları İhlal Edenler Affedilmedi
Özellikle trafiğin yoğun olduğu arterlerde ve “kestirme” düşüncesiyle ters yöne giren araçlar üzerinde yoğunlaşan ekipler, can ve mal güvenliğini hiçe sayan sürücüleri tek tek tespit etti. Yapılan açıklamaya göre;
Ceza Kesilen Sürücü Sayısı: 639
Toplam Ceza Tutarı: 3.163.518 TL
Denetimler Kararlılıkla Sürecek
Emniyet yetkilileri, ters yön ihlalinin sadece bir kural ihlali değil, aynı zamanda olası ölümlü kazalara davetiye çıkaran ciddi bir suç olduğunu vurguladı. Vatandaşların can güvenliğini korumak amacıyla denetimlerin şehrin farklı noktalarında ve günün her saatinde devam edeceği bildirildi.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler





