GAİB Hububat Bakliyatta Celal Kadooğlu Güven Tazeledi
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) bünyesinde yer alan Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nde seçim heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Celal Kadooğlu, üyelerin büyük teveccühüyle yeniden başkanlığa seçilerek “yola devam” dedi.
Sektör İstikrar Dedi
Genel kurula tek liste ile giren Celal Kadooğlu’nun hazırladığı yönetim kadrosu, üyelerin oy birliğiyle kabul edildi. Sandıktan çıkan bu sonuç, bölge ihracatının lokomotif sektörlerinden olan hububat ve bakliyatta istikrarın korunduğunun işareti olarak yorumlandı.
Hedef: Küresel Pazarda Daha Güçlü Bir Güneydoğu
Yeni dönemde GAİB’in ajandasında; bölge ihracat rakamlarını yukarı taşımak, uluslararası pazarlardaki pazar payını artırmak ve AR-GE çalışmalarıyla katma değerli üretimi teşvik etmek yer alıyor. Kadooğlu ve ekibi, önümüzdeki dönemde sektörün sorunlarına çözüm üretmeye ve ihracatçıların küresel rekabet gücünü artırmaya devam edecek.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler





