ASKF Eski Başkanı Abdulkadir Gözegir’in Acı Günü: Kardeşi Cengiz Gözegir Hayatını Kaybetti
Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) eski Başkanı Abdulkadir Gözegir, kardeş acısıyla sarsıldı. Abdulkadir Gözegir’in Belçika’da bir süredir tedavi gören kardeşi Cengiz Gözegir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Uzun yıllardır Belçika’da gurbette yaşamını sürdüren ve burada tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Cengiz Gözegir’in vefatı, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerini derinden üzdü.
CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
Belçika’daki işlemlerinin ardından Türkiye’ye getirilecek olan Cengiz Gözegir’in cenaze programına ilişkin detaylar da paylaşıldı.
Cenazenin Salı günü öğle namazına yetişmesi durumunda, Nakıpoğlu Camiinde kılınacak olan öğle namazına müteakip defnedilmesi planlanıyor.
TAZİYELER 161 NOLU TAZİYE EVİNDE
Gözegir ailesi, acı kaybın ardından taziyeleri kabul edeceği yeri de duyurdu. Cenaze yakınları, taziye ziyaretlerini 161 Nolu Taziye Evi’nde kabul edecek.
Biz de Narkoz Haber Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet; başta Abdulkadir Gözegir olmak üzere tüm ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler





