SANKO Okulları Minik Erkek Basketbol Takımı Gaziantep Şampiyonu Oldu
SANKO Okulları Minik Erkek Basketbol Takımı, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Okul Sporları Minik Erkek ve Kız Basketbol Müsabakaları’nda şampiyonluk elde etti. SANKO Okulları Minik Kız Basketbol Takımı ise turnuvayı üçüncü sırada tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.
Turnuva boyunca sergilediği başarılı performansla şampiyonluğa ulaşan Minik Erkek Basketbol Takımı kadrosunda Kuzey Ergin, Yağız Kaan Durmaz, Nejat Efe Koçer, Efe Köksüzer, Metehan Pars Deniz, Selim Özsönmez, Mehmet Emir Özlü, Poyraz Çil, Miraç Bakır, Doruk Özzorlar ve Ali Aras Karaca yer aldı.
İl üçüncülüğü elde eden Minik Kız Basketbol Takımı ise Elis Zehra Atmaca, Aslı Bağcı, Duru Durakoğlugil, Duru Özkara, Aslıhan Kaplan, İpek Vural, Elif Erva Ceyhan, Elif Bade Özkara, Azra Altınbaş, Aylin Özdeş, Selin Mira Erdal ve Ela Bozduman’dan oluştu.
ASYALI’DAN ÖĞRENCİLERE TEBRİK
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, elde edilen başarılardan dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.
Asyalı, Gaziantep şampiyonu olan Minik Erkek Basketbol Takımı ile turnuvayı üçüncü sırada tamamlayan Minik Kız Basketbol Takımı öğrencilerini kutlayarak, başarılarında emeği bulunan beden eğitimi öğretmenlerine ve antrenörlerine teşekkür etti.
SANKO Okulları, akademik başarının yanı sıra sportif alanda da öğrencilerini desteklemeye devam ederek, genç sporcuların gelişimine katkı sunmayı sürdürüyor.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler






