Gaziantep Kolej Vakfı’ndan öğretmenlere 50.yıl balosu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Kolej Vakfı’ndan öğretmenlere 50.yıl balosuKuruluşunun 50.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğretmen ve personellerine Tuğcan Otel’de düzenledi.

Baloda GKV Özel Okullarında uzun yıllar hizmet veren öğretmen, idareci ve çalışanlara onur plaketi verilirken öğretmenler adına eğitime destek ve hizmetlerinden dolayı GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy’a Genel Müdür Atanur Vergili tarafından  günün anısına bir plaket verildi.

Çeşitli etkinliklerle kuruluşunun 50.yılını kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı kurum bünyesinde görev yapan öğretmen ve çalışanları unutmadı. Düzenlenen 50.yıl Öğretmenler günü balosunda kuruma uzun yıllar hizmet eden öğretmen, idareci, hizmetli, güvenlik görevlisi ve diğer personellere onur plaketi verildi. Baloda duygularını dile getiren GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy “ Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının 50. kuruluş yılında,  bir “24 Kasım Öğretmenler Günü” mutluluğunu daha sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Gaziantep Kolej Vakfı ailesi olarak, başarılarla dolu 50. yılı geride bırakırken, örnek bir dayanışma ruhuyla ülkemizin geleceğine hizmet eden  çağdaş ve aydınlık nesiller yetiştirmenin huzuru içindeyiz. Bugün burada Ulu Önderimiz, Başöğretmenimiz kurtarıcımız, bizlere bu aydınlık günleri armağan etmiş olan eşsiz kahraman Atatürk’ü minnet, şükran ve rahmetle anmak istiyorum. Öğretmenler gününüz kutlu, mutlu ve başarı dolu olsun. Ulusların gelişmişlik düzeyleri, eğitimlerine verdikleri önemle ölçülmektedir. Eğitimde en önemli unsur öğretmenlerdir. Büyük önder Atatürk, “Öğretmenler, ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizlerin ordularınızın zaferi için sadece zemin hazırladı. Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam ettireceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız” demiştir.

Değerli Öğretmenlerimiz, üstlendiğiniz misyon bir ulusun devamlılığı için olduğu kadarıyla, O ulusun; dünya milletlerinin bilim ve teknoloji alanında ulaştığı üstün noktalara ulaştırılabilmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Yani sizler bir milletin kaderini olumlu veya olumsuz yönde değiştirebilecek kutsal bir görevin neferlerisiniz. 50 yıl önce çıktığımız çağdaş uygarlık hedefinde birlikte büyük mesafe kat ettiğimiz yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Hedefimiz cehalet ve karanlığı çağdaş eğitim ve bilimle yenmektir. Birçok alanda ciddi sınavlardan geçtiğimiz bu dönemde, ülkemizin sizlere her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu unutmamalıyız. En önemli varlıklarımız öğrencilerimize Atatürk ilke ve prensiplerini, cumhuriyet değerlerini, erdemli ve onurlu olmanın, gerçek yurtseverliğin önemini iyi kavratmalıyız.

Sizler yetiştireceğiniz öğrencilerinize Türk Milli Eğitim müfredatına bağlı olarak vatan ve millet sevgisinin yanında ulus olma bilincini verirken üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu ülke topraklarının diyetinin nasıl ödendiğini bütün boyutlarıyla anlatmak zorundasınız.

Türk milletinin yarınlarını yaşayacak ve yaşatacak olan yeni neslin temsilcilerine, başarının en büyük sırrını, Atatürk ilke ve prensiplerini bütün doğrularıyla anlatmak zorundasınız.

Aksi halde, ülkemiz üzerinde, oynanmaya çalışılan acımasız oyunlar başarıya ulaşacak ve komşu ülkelerden farkımız kalmayacaktır. Bu konuda sizlere güvenimiz sonsuzdur.

Gaziantep Kolej Vakfı Ailesi yarım asra yakın bir süredir düzeyli ve idealist eğitim anlayışıyla Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden asla ödün vermeden yoluna devam etmektedir. Kararlı ve kendinden emin duruşumuz bizi benzerlerimizden ayıran en önemli özelliğimiz olmuştur. Sizler, GKV okullarımızın fedakâr yönetici ve öğretmenleri, biliniz ki bu kurum gücünü içinizdeki eğitim ateşinin sıcaklığından almaktadır. Bilginiz, başarılarınız ve erdeminiz bizi daima yüreklendirmiş ve ileriye taşımıştır. Birbirimize duyduğumuz güven ve inancımızı koruyarak birlikte daha nice güzel ve aydınlık günler yaşamayı diliyoruz. Eğitim ordumuzun yılmaz yorulmaz kahramanları, büyük ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş yüzü, değerli idareci ve öğretmenlerimiz, ! Özverili çalışmalarınız, gayretleriniz, katkılarınız için şahsım, Mütevelli ve Yönetim Kurulumuz adına hepinize teşekkür ediyorum. Sizler öğretmen olmanın şerefini, onurunu aynı zamanda sorumluluğunu taşıyorsunuz. Sizlere bu zor yolda ülkemiz, milletimiz ve okulumuz adına başarılar diliyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve iyi eğlenceler diliyorum. Ne mutlu öğretmen ve öğretmen olmanın bilincini taşımaya layık olana.” dedi.

Türkiye’yi 21.yüzyıl standartlarına taşımayı hedefleyen nesiller yetiştirmek misyonuyla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili eğitime katkılarından dolayı Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy’a bir plaket vererek “Sizlere minnet ve şükranlarımızı arz ediyoruz. Yaşamlarınızı vakfettiğiniz bu onurlu yolda emeklerinizin karşılığını ödemek mümkün değil. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve muassır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi için 50 yıldır olduğu gibi bundan sonra da aynı şevk ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürecek ve ülke kalkınmasına destek verecek olan nesillerin yetiştirilmesine çalışacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gaziantep Kolej Vakfı bünyesinde yer alan eğitim kurumlarında uzun yıllar görev yapan öğretmen, idareci, memur ve diğer kademelerde çalışan görevlilere GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından birer onur plaketi verildi.  İzmir’den özel olarak davet edilen Akgün Çavuş ve arkadaşlarından oluşan Grup Yankının muhteşem müzikleri eşliğinde GKV’li öğretmenler gönüllerince eğlendiler. Gecenin geç saatlerine kadar süren eğlencenin sonunda hep birlikte 10.yıl marşını seslendiren GKV’lilerin coşkusu katılanları duygulandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Kolej Vakfı’ndan öğretmenlere 50.yıl balosu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin