GEFEDER’DEN TOBB KGK BAŞKANI AKKAYA’YA ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GEFEDER’DEN TOBB KGK BAŞKANI AKKAYA’YA ZİYARETGaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve dernek üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Gülseren Hülya Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

Kısa adı GEFEDER olan dernek başkanı Mezine Sırakaya yeni yönetime yeni görevinde başarılar dileyerek Kadın Girişimcilerin desteklenmesi konusunda TOBB KGK Başkanı Hülya Akkaya’ya tam destek verdiklerini belirtti.

TOBB KGK Başkanı Hülya Akkaya, Gaziantep’te girişimci olmak isteyen kadınların desteklenmesi ve mevcut girişimci olan kadınların sorunlarına ilişkin çözümler üretilmesi konusunda çok ciddi çalışmalar yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Akkaya, “ 20 yılıdır Gaziantep’te iş sektöründe çalışmaktayım. Girişimci ruhu olan kadınlarımızı destekliyoruz. Geleneksel iş modellerinin yanı sıra kadınlarımızı sanayi alanında ve çeşitli alanlarda rol model olarak görmek istiyoruz. Ekonomiye kadın elinin değmesi ve daha refah bir toplum için harekete geçmeliyiz. GEFEDER olarak iş birliği konusunda ziyaretiniz bizi sevindirdi. Karşılıklı fayda sağlayabileceğimizi düşünüyoruz. Egeli kadınlarımızın girişimci ruhundan faydalanmak ve Gaziantep’e karşılıklı projelerle işbirliği içerisinde katkı sunmak umarım her iki tarafından da karşılıklı ortak noktasıdır. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz”

Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mezine Sırakaya, ülkenin aydınlık geleceği için, kadınların hem iyi bir anne hem iyi bir eş hem de iyi bir iş kadını olması gerektiğini belirterek, Türkiye’de son 10 yılda artan kadın girişimcilerin henüz istenen seviyeye ulaşmadığına dikkat çekti.

Gerçekte daha fazla kadının girişimci olmayı hedeflediğini ancak bir kısmının istikrarsız olduğunu,  bir kısmının da doğru yerde doğru atılım yapamadığını söyleyen Sırakaya, “Kadınlarımız bilgiye erişim olanağının her anlamda artırılması gerekiyor. Eğitim ve iş yönetimi olanağı sunulduğunda girişimci kadınlarımızın artacağını düşünüyorum. Bu anlamda biz dernek olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ortak projelerde bizlerde sizlere elimizden gelen imkan ve olanağı sağlayacağız. Başarılı işlere imza atacağınıza inanıyor yeni görevinizde tekrar başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette kadın girişimciler ve kadın üzerine bir çok konuyu görüşen taraflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

GEFEDER’DEN TOBB KGK BAŞKANI AKKAYA’YA ZİYARET

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GEFEDER’DEN TOBB KGK BAŞKANI AKKAYA’YA ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin