A101 ’e Brandverse Awards ’dan Altın Ödül

featured
A101 ’e Brandverse Awards ’dan Altın Ödül
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliği ve Deloitte Türkiye’nin uzmanlığıyla katkı sunduğu Brandverse Awards 2023 kazananları, İstanbul’da gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldı. A101, yarışmanın Veri Analitiği Ödülleri Bölümü ‘Zincir Marketler’ kategorisinde ‘Altın Ödül’ün sahibi olarak sosyal medyadaki başarılarına yenisini ekledi.

Yapılan açıklamaya göre, SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri, tüm sektörlerden markaların, yıl boyunca sosyal medya performanslarının tamamen tarafsız ve veriye dayalı olarak hazırlandığı SocialBrands sosyal medya marka endeksi sonuçlarına göre değerlendiriliyor. Deloitte Türkiye’nin uzmanlığıyla dahil olduğu kapsamlı değerlendirme sonucuna göre A101, ‘Zincir Marketler’ kategorisinde ‘Altın Ödül’ü alarak sosyal medyadaki başarısını tescilledi.

A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, “A101 markasına duyulan ilgi ve güvenin somut bir göstergesi olan sosyal medyadaki değerli takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Alışveriş kategorisinde Türkiye’nin en çok takip edilen hesabı olmak büyük bir gurur kaynağı olmakla beraber, bizler için önemli de bir sorumluluk anlamına geliyor. Daha önce Brandverse Awards’da bu ödülü kazanmış bir marka olarak tekrar bu ödülü almak bizim için ayrı bir mutluluk sebebi oldu. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya ölçümleme ve analiz platformu BoomSocial’ın Haziran 2023 verilerine göre A101 Instagram hesabı, 12 milyon üzerinde takipçi sayısıyla Türkiye’de sosyal medya kullanıcılarının alışveriş kategorisinde en çok takip ettiği hesaplar listesinde 1’inci sırada yer alırken, dünya sıralamasında da alışveriş kategorisinde en çok takip edilen 3’üncü hesap oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
A101 ’e Brandverse Awards ’dan Altın Ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin