ABD’de Eşcinsellerin gittiği barda gerçekleşen katliamı IŞİD üstlendi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Florida eyaletine bağlı Orlando şehrinde eşcinsellerin gittiği Pulse Club adlı gece kulübü saldırısında 50 kişi hayatını kaybetti 53 kişi ise yaralandı. Ülkenin en kanlı katliamlarından birisi olarak nitelendirilen saldırganın kimliği Omar Mateen olarak açıklandı.

Orlondo şehrinde 50 kişiyi öldüren saldırgan Omar Mateen’in terör bağlantısıyla ilgili somut bir bilgiye ulaşamazken, saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi.

Orlando Polis Müdürü John Mina, “Saldırı organize ve iyi planlanmış gibi görünüyor” dedi. Mina, saldırganın barın dışında polisle çatışmaya girdikten sonra içeri kaçtığını ve insanları rehin aldığını açıkladı. Güvenlik güçlerinin binanın kapısını zırhlı bir araçla kırarak içeri girdiği aktarıldı. Operasyon sırasında içeride bulunanların polisle irtibat halinde olduğu da yetkililer tarafından paylaşılan bilgiler arasında…

Terör örgütü IŞİD bağlantılı Amaq haber ajansı, saldırıyı terör örgütünün üstlendiğini duyurdu. ABD Kongre üyesi Alan Grayson, saldırının bir gay kulüpte gerçekleştirilmiş olmasının “tesadüf olmadığını” söyledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ABD’de Eşcinsellerin gittiği barda gerçekleşen katliamı IŞİD üstlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin