ABD,İNGİLTERE,İSRAİL VE FRANSA’ya DİKKAT!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD,İNGİLTERE,İSRAİL VE FRANSA'ya DİKKAT!Kürt ve Türk birlikteliğinden rahatsız olanlar IŞİD’i bahane ederek Kürt Türk savaşı çıkarmak mı istiyor?

IŞİD’e silah desteği veren ülkeler şimdide PYD ve PKK’yı da silahlandırarak hem bölgede kargaşa yaratmak hemde bölgeye hakim olma planları yapıyor olabilirler  mi?
Türkiye’de olabilecek gerginlik ve iç savaş kimlerin menfaatine?
Türkiye sınır kapılarının IŞİD’in eline geçmesi kesinlikle Türkiye’nin menfaatine değildir. PKK yandaşlarını kışkırtarak sokaklara dökenler bazı gerçeklerle yüzleşmelidir.
İngilizler petrolden daha fazla pay almak peşinde olabilirler mi?
Yoksa IŞİD bölgede Sünni, Kürt ve Şii devleti kurulmasında bir araç mıdır?
ABD, IŞİD’i Büyük Kürdistan’ı kurmak için kullanıyor olabilir mi?

Eski NSA görevlisi Edward Snowden’in IŞİD’in ABD, İngiltere ve İsrail tarafından kurulduğunu ileri süren açıklaması DOĞRUYSA IŞİD kime hizmet etmektedir? İnternet üzerinden  IŞİD sözcüsünün Fransa ve ABD’ye karşı savaşmaya çağrı yapması, bu oyunun bir parçasının da Fransa olabileceğini düşündürüyor.

IŞİD, ABD’nin Orta Doğu’yu yeniden şekillendirmek amacı ile kurduğu bir terör örgütüyse bölgede bir İslam devleti kurulması olasılığı nedir?
Profesyonel ve hareket halinde olan savaşçılardan oluşan terör örgütü IŞİD Bölgede Kürdistan kurmak için mi yoksa İslam Devleti kurmak için mi bulunuyor bilmiyoruz ancak her iki durumunda Türkiye’nin menfaatine olmayacağı kesin.
Türkiye genelinde başlayan sokak çatışmalarına gelince
IŞİD dün Türkmenleri Şiileri öldürürken susanlar şimdi sokaklarda!

Dün Türk askerini her fırsatta sırtından vuranlar şimdi Kobani’yi kurtarması için Türk askerinden medet beklemekte!
Dün Türk düşmanlığı yapanlar, okulumuz yok, yolumuz yok, hastanemiz yok, devlet buralara yatırım yapmıyor diyenler ambulans yakıyor, kan araçlarını yakıyor, okul yakıyor.
Dün ne iseniz şimdide aynısınız.
Peki, masum insanların dükkânlarını yakmak yıkmak size ne kazandırır?
Hastanız olduğunda ambulans geç geldi ya da gelmedi demeye yüzünüz olur mu? Çünkü ambulansları yakıyorsunuz.
Cahil kaldık, okulumuz yok demeye yüzünüz olur mu? Çünkü okulları yakıyorsunuz.
Devleti her fırsatta suçladınız. Ancak görünen o ki sizin tek işiniz yakıp yıkmak ve yok etmek, sonrada yakıp yıktıklarınız üzerinden siyaset yapmak.
Tam tersini düşünsek eğer IŞİD Türkmenleri keserken Türkiye’de sokağa çıkanlar ülkücüler olsaydı ve yakıp yıksaydı yine aynı şeyleri düşünüyor olur muydunuz?
Sonuç ne olursa olsun, son 15 yılda Güneydoğu ve Doğu Anadolu’ya yapılan yatırımlar hiçbir yere yapılmadı ama değişen hiçbir şey yok… Siz fakir ve ezilmiş toplum edebiyatını bırakmazsanız bir gün bunlar suratınıza tokat gibi inecektir.
Gelin tüm hesapları tersine çevirin ve ülkenize sahip çıkın. Kobani Türkiye sınırları içerisinde bir şehir değil… Elimizden gelen Kobanili savaştan kaçan Suriyelileri içeri almaktır. Aksi takdirde Türk Askerinin Kobani’ye girip savaşmasını beklemek aptallık olur.
Eğer çok istiyorsanız nasıl kaçakçılık yaparken geçtiğiniz delikler var oradan sınırı geçip varın savaşa sizde katılın. Yakmak Yıkmak Kobaniyi ve diğer şehirleri kurtarmıyor.
Kerkük, Musul yanarken Suriye’ye girmeyen Türk Ordusunun Kobani yanarken Suriye’ye girmesini beklemek nasıl bir yüzsüzlüktür bilmiyorum?
HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN BUNUN YOLU SOKAKLARDAN GEÇMİYOR.
SİZ BAYRAK YAKARAK, ATATÜRK HEYKELİNİ YAKARAK BU MİLLETİN KARŞISINA ÇIKMAKTAN UTANMALISINIZ.
EĞER BU ÜLKEYE KARŞI BİR TEHDİT VE TEHLİKE OLURSA BİLİNKİ YİNE BİRLİKTE OMUZ OMUZA SAVAŞMAK ZORUNDA KALACAĞIZ. ÇÜNKÜ BİZİ BİZDEN ÇOK SEVEN YOK VE BİZİ BİZDEN ÇOK ANLAYAN TANIYAN YOK….

IŞİD,PKK,PYD hepsi aynı gücün yarattığı yaratıklar.. Sizde Kobani bahanesiyle IŞİD’i lanetliyorsun ancak onun gibi olmaktan kendini alıkoymakta zorlanıyorsun. Çünkü birileri böyle olmasını istiyor.

Gelin görün ki, 12 Eylül, 27 Mayıs, 28 Şubatı eleştirenler, askeri darbe diye diye yıllardır çığıranlar bugün sivil darbe karşısında askerin postalını arar duruma geldi.

ALLAH ÜLKEMİZİ KORUSUN!

HERŞEYİ AFETDİN ANCAK VATANINIZA İHANET EDENLERİ ASLA! ( HZ. ALİ)

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ABD,İNGİLTERE,İSRAİL VE FRANSA’ya DİKKAT!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin