ACİL TIP UZMANI GÖREV BAŞINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ACİL TIP UZMANI GÖREV BAŞINDA Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, acil servis hizmetlerine Acil Tıp Uzmanı Dr. Mehmet Dokur’u da dahil etti.

Dr. Mehmet Dokur 1967 yılında Kilis’te doğdu. 1992 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2000 yılında yine aynı üniversiteden Acil Tıp Uzmanlığı’nı aldı. “Akut Miyokart İnfarktüsünde Tanısal Enzimlerin ve Genetik Varyasyonların Analizi” konulu uzmanlık tezi çalışması yapan Dr. Dokur’un, çok sayıda ulusal ve uluslararası çalışmaları mevcut olup, kongrelere katılmıştır. İlkyardım Eğitmenliği de yapan Dr. Dokur, 2006 yılından itibaren Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen hizmet içi kurslarda sertifikasyonlu eğitmen olarak görev almıştır. 2000 yılından bu yana özel sağlık kuruluşlarında ve devlet hastanelerinde hizmet veren Dr. Dokur, Ocak 2012 itibariyle Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Acil Servisi’nde Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapmaya başlamıştır.

Dr. Dokur, Türk Tabipler Birliği, Acil Tıp Uzmanları Derneği, Türk Acil Tıp Derneği, Türk Yoğun Bakım Derneği, European Society for Emergency Medicine üyesidir. Evli ve 3 çocuk babası olan Dr. Dokur,  İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

ACİL TIP UZMANI GÖREV BAŞINDA
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ACİL TIP UZMANI GÖREV BAŞINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin