Ada Okulları fark yaratacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okulların açılmasına az bir zaman kala Özel Ada Okulları öğretmen kadrosuyla yaptığı yeniliklerle yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını gösterdi.
Ada Okulları Hasan Kalyoncu Üniversitesinde öğrenci ve velilerle konferans ta buluştu. Konferansta konuşan Kurucu Müdür Hadi Albayram, yeni eğitim öğretim yılına hazır olduklarını belirtti.
ADA’DA YAŞAM BAŞLIYOR
“Ada’da yaşam başlıyor” sloganıyla yola çıkan Özel Ada Okulları Kurucu Genel Müdürü Hadi Albayram, konuşmasında şunlara değindi.” Ada okulları eğitim kadromuzla 2015-2016 eğitim-öğretim yılına kendimizi geliştirerek ve yenileyerek başlamanın heyecanı içindeyiz. İyi eğitim ancak kişisel gelişimi merkeze alan, teknoloji ve bilimsel gelişmeleri yakından izleyip uygulayan ve akademik olarak donanımlı eğitim kadrosuyla mümkün olacaktır. Bizde yola bu bilinçle çıktık. Ada Okulları’nda yapılan çalışmalarda disiplinler arası işbirliği çerçevesinde “Eğitim sürekliliği” ilkesine bağlı kalınarak, bir bütünlük içinde değerlendirilecektir. Buna bağlı olarak Ada Okulları’nda tüm öğrenciler kütüphane, fen laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı, resim ve müzik atölyelerinden günlük programlarına uygun olarak faydalanacaklardır.
ÇAĞDAŞ VE DONANIMLI BİR NESİL YETİŞECEK
Asıl Hedefimiz bilgiye ulaşmaktan çok bilgiyi doğru kullanabilen, eleştirel düşünme ve bilgiyi transfer edebilme becerisi kazanmış bireyler yetiştirmektir. Tüm bunların yanında yabancı dilde yetkin sanat ve spor dallarına ilgili sosyal yaşamda kendini kanıtlayabilen, başarılı ve çağdaş bir nesli; velilerimizin attığı temeller üzerine ekleyeceğimiz eğitim ilkemizle şekillenecektir.
KOSPET OKUL PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
Ada Okulları’nın odak noktası öğrenme toplumu oluşturmaktır. Okulumuzun eğitim- öğretim modeli Ada Okulları’nda eğitim gören bir öğrencinin okul, dershane ve çeşitli kurs merkezleri arasındaki döngüsünün engellenmesine yöneliktir. Konsept okul olarak tanımladığımız bu eğitim sisteminde öğrenci okul derslerini, dershane sistemini, dil eğitim kurslarını, pratik eğitim modellerini ve seçeceği herhangi sosyal-sanatsal alandaki bir program alanında uzmanlaşmış eğitim kadromuzla tamamlayarak mezun olacaktır.
ADA DİJİTAL FARKI
Özel Ada Okulları’nın geliştirdiği Ada Dijital ile velilerin gözü arkada kalmayacak. Ada Dijital hakkında velilere ve öğrencilere bilgi veren Albayram, şunları kaydetti: “Ada Dijital ile çocuklarımız çağa uygun olarak bilgiye tabletlerinden daha hızlı erişebiliyor. Akıllı defterleri ile gereksiz yazı işlemini ortadan kaldırarak zamanı daha verimli hale getirebiliyor. Ödevlerde yine aynı konsept içinde okulda yapıldığından çocuklarımız evlerine akşam ders stresi ile dönmüyor. Ada dijital ile veli okul iletişimi kuruluyor. Çocukların günlük beslenme programından sınıflarda yapılan elektronik yoklamalarına, sınav sonuçlarından eğitmenlerin raporlarına ulaşılabiliyor”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ada Okulları fark yaratacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin