Ağca “İnadına barış,inadına kardeşlik”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep-Kilis Tabipler Odası Başkanı Hamza Ağca, Ankara’da meydana gelen patlamayı kınadı.
Derin üzüntü içerisinde olduğunu ifade eden Ağca yaptığı açıklamada şöyle dedi;
“Bu gün Barış içinde yaşayalım, birlik bütünlüğümüzü koruyalım düşüncesi ile binlerce memleket sevdalısı Ankara’da bir araya geldi.
Eşinden, Çocuğundan ayırdığı zamanı, evinden uzakta, tüm dünyaya barış olsun diye haykıran cesur yürekli barış gönüllüleri, huzur içinde yaşanacak bir Türkiye hedeflemişlerdi. Bu amaçla büyük cesareti ve çabayı gösterdiler.
Anadolu binlerce yıl olduğu gibi huzur içinde yaşasın, kardeşkanı dökülmesin istediler. Beraber yaşayalım, birlik bütünlüğümüzü koruyalım, kimse kimseyi ötekileştirmesin istediler. Birbirimize saygı göstererek yaşayalım istediler. Bu uğurda hayatlarını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır, başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyoruz.
Terörle amacına ulaşmak isteyenler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaktır. İnsan canı kutsaldır. Cana kast edenler elbet bunun cezasını çekecektir. Barış kardeşlik için bir araya gelen insanlara, hunharca saldıran insanlıktan nasibini almamış kimseler kimin maşasıdır?
Emperyalist emellerini insan canını hiçe sayarak gerçekleştirmek isteyen zalimler emellerine bu topraklarda ulaşamayacaktır.
Karmaşık Ortadoğu denkleminde iç ve dış politikasını dünya ve ülke gerçeklerine göre belirleyemeyen yönetimin cezasını bütün Ülke acı içinde yaşamak zorunda bırakıldık. Emperyalistlerin ve maşalarının tezgâhlarına karşı gerekli tedbirleri alamayanlar hangi yüzle kamuoyunun karşısına çıkacaklar.
Barış için bir arada bulunanların güvenliğini sağlayamayacak basiretsiz geçici iktidar, partini al da git.
Gelecek, gerçekleri gören, samimi, paylaşmayı bilen kardeşliği savunan insanların elinde, aklında güzel günlerin inşa edilmesine tanık olacaktır.
Bu hain saldırılar bizleri barış sevdasından vaz geçiremeyecektir. İnadına barış inadına kardeşlik, inadına özgürlük.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ağca “İnadına barış,inadına kardeşlik”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin