Ağır hasarlı olan evlerin yıkım çalışmaları sürüyor

featured
Ağır hasarlı olan evlerin yıkım çalışmaları sürüyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağır hasarlı olan evlerin yıkım çalışmaları sürüyor

Depremin ilk gününden bu güne kadar sahada olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve belediye ekipleri depremde ağır hasar alan ve oturulamayacak durumda olan evlerin yıkım çalışmasını gerçekleştirip yaşanabilecek olumsuz bir durumun önüne geçiyor.

Ağır hasarlı binalar yıkılıyor

Ağır hasarlı olan binaların yıkıldığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Çok büyük bir deprem felaketi geçirdik. Milletimize geçmiş olsun diyorum. Gaziantep’in merkezinde yaşadığımız iki büyük depremi diğer illerle mukayese ettiğimizde olabildiğince az hasarla kurtulduğumuzu düşünüyorum. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın ekipleri tarafından şehrimizde hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Bunların içerisinde ağır hasarlı olup da yıkılması gerekenler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın ekipleri tarafından bize bildiriliyor. Bize bildirilen evlerin yıkımlarını yapıyoruz. Bakanlığımızın da açıkladığı gibi evlerinde hasar olmayanlar veya az hasarlı olanlar evlerine geçebiliyorlar. Orta hasarlı olanlar da ise güçlendirme çalışmaları olacak. Ağır hasarlı olan binaların tamamı da yıkılacak. Bu çerçevede çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Milletimize tekrar geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika

News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ağır hasarlı olan evlerin yıkım çalışmaları sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin