AĞIR YARALANAN POLİS ŞEHİT OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AĞIR YARALANAN POLİS ŞEHİT OLDU Şanlıurfa Akçakale İlçesi gümrük kapısında çıkan olaylarda ağır yaralanan polis kurtarılamayarak şehit düştü.

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’ndeki Gümrük Kapısı’ndan geçmek isteyen Suriyeliler’le güvenlik güçleri arasında çıkan gerginlikte, açılan ateşte vurulup ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Ferhat Avcı’nın, Gaziantep’in İslahiye İlçesi’ndeki baba ocağına ateş düştü. Evli ve 1 çocuk babası şehit polisin anne ve babası, acı haberi alınca Şanlıurfa’ya gitti. Evlatlarının acı kurtarılamadığını öğrenen şehit polisin ailesi fenalık geçirdi.
Öğle saatlerinde Türkiye’ye geçmelerine izin verilmeyen Suriyeliler, Akçakale Sınır Kapısı’nda kendilerine engel olan güvenlik güçleri ile sivil vatandaşları önce taşladı, ardından da uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Bu sırada sınır hattında bulunan polis noktası ile bazı araçlar da ateşe verildi. Suriyeliler’in açtığı ateşte yaralanan 12 kişi arasında bulunan polis memuru Ferhat Avcı, kaldırıldığı Şanlıurfa Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AĞIR YARALANAN POLİS ŞEHİT OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin