AK Parti aday milletvekili adayları sahada arı gibi çalışıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti aday milletvekili adayları sahada arı gibi çalışıyor

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları, 14 Mayıs Genel Seçimlerinin ardından 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için milletvekili gibi çalışıyor.

28’nci Dönemin Milletvekili Adayları Feray Yılmaz, Hakan TANRIÖVER, Hasan TEKE, Abdullah DURDU, Cuma REYHAN ve Abdullah KORKMAZ 14 Mayıs seçimlerinin başlangıcından itibaren il ilçe teşkilat yönetimiyle beraber kent genelinde mahalle mahalle gezerek, muhtarlık, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde daha güçlü Gaziantep hedefiyle vatandaşlarla istişarede bulunup istek ve taleplerini dinleyen milletvekili adayları hemşerilerinden 28 Mayıs ikinci turda herkesin oy kullanacağının ve sandığa sahip çıkacaklarının sözünü alıyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala sahada tüm hızıyla çalışmalarına devam eden milletvekili adayları, seçmenler tarafından ilgiyle karşılanıyor. ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ parolasıyla gecesini gündüzüne katarak çalışan adaylar 20 yıllık icraatlardan ve Türkiye Yüzyılı hedeflerinden bahsediyor.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti aday milletvekili adayları sahada arı gibi çalışıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin