Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Teymur’dan Milletvekillerine Ziyaret 

featured
Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Teymur'dan Milletvekillerine Ziyaret 
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Teymur’dan Milletvekillerine Ziyaret

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur ve İl  Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ile AK Parti Gaziantep Milletvekillerine ziyarette bulundu.

Ak Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ile bir araya gelerek, Gazi şehrimiz için istişarelerde bulunan Teymur, söz konusu Gaziantep olunca her daim siyaset üstü baktıklarını ve daha iyi hizmetler sunmak için durmaksızın çalışacaklarını dile getirdi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyup Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik’e gerçekleştirdiği ziyaretlerinde hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur; “Yeni görevlerinde başarılarının devamını diliyor, misafirperverlikleri için tüm vekillerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

Ziyaretlerinde önceki dönem AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Teşkilat Başkanı, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı’yı da unutmayan Teymur, vefa örneği sergiledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan ziyaretlerde Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur’a; İl Başkan Yardımcıları Furkan Özdurdu, Ömer Marakoğlu, Hakan Benzer, Ramazan Özdemir, Mehmet Ali Dalkan, Mustafa Kılıç, Bülent Ateş, Ahmet Parlak, Abdurrahman İnal, İsmail Güler, Harun Yıldız, Abdulkadir Güven ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Teymur'dan Milletvekillerine Ziyaret 

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Teymur’dan Milletvekillerine Ziyaret 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin