AK Parti Gaziantep Milletvekili Gül,”15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır”

featured
AK Parti Gaziantep Milletvekili Gül,"15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gaziantep Milletvekili Gül,”15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

“15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır.” diyen Gül, “Bu destanı yazan şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor; gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. 15 Temmuz ihaneti başından sona bir FETÖ imalatıydı. Sivil ve resmi diğer unsurlarınca da desteklenerek milletimizin iradesine, demokrasimize ve geleceğimize vurulmaya çalışılan bir prangaydı.” dedi.

15 Temmuz Hain FETÖ Darbe Girişimi’nin milletin direnciyle karşılaştığını ifade eden Gül sözlerini şöyle sürdürdü; “O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine sokakları, caddeleri, meydanları dolduran aziz milletimizin o büyük cesareti, her yaştan, her kumaştan, her görüşten vatan evladı göğsünü siper etti. ‘Hayasız bir akını’ durdurarak ülkemize vurulmak istenen prangaları kırdı. Milletimiz tüm dünyaya demokrasi dersi verdi. O güne kadar bir örneği daha görülmemiş bu kutlu bir direnişle milletimiz ağır silahlara, tanklara, helikopterlere ve F-16’lara karşı ellerinde ay yıldızlı bayrağımızla göğsünü siper etti. Bu aziz milletin bir ferdi olmaktan her zaman onur duyacağız. O gece, sesi korku duvarlarını yıkan, yüreklerde cesaret ve kararlılık ateşini yakan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimizle beraber meydanlardaydı.

Bu duygularla o karanlık geceyi aydınlık bir sabaha taşıyan ve bugünü Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak idrak etmemizi sağlayan aziz şehitlerimizi ve bu vatan uğruna can vermiş tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum.”

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti Gaziantep Milletvekili Gül,”15 Temmuz, milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin