Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci’den Bayram Mesajı 

featured
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci'den Bayram Mesajı 
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci’den Bayram Mesajı

Birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma duygularının yoğunlaştığı Kurban Bayramı’na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bilindiği üzere bayramlarımız, milli ve dini değerlerin yaşatıldığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlıkların unutularak kardeşçe kucaklaşmaların olduğu müstesna günlerdir.

İnsanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut ve sevgi aşılayan bu mübarek günlerin kıymetini bilerek başta yakınlarımız olmak üzere kimsesizlerimizi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmeli; büyüklerimizin hayır dualarını almalıyız. Komşularımızla, şehit ve gazi ailelerimizle hasbihal ederek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.

Şüphesiz ki kestiğimiz kurbanlar da merhamet duygularımızı harekete geçirerek kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlayacak; yardımlaşma ve paylaşma bilinciyle kardeşçe kucaklaşmamıza vesile olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Gaziantepli hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramımızın, gönül zenginliğimizi arttırmasına; birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci’den Bayram Mesajı 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin