Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. AK Parti Gaziantep’te “Türkiye Yüzyılı” Mesaisi: Kürşad Zorlu’dan Türk Dünyası Vurgusu

AK Parti Gaziantep’te “Türkiye Yüzyılı” Mesaisi: Kürşad Zorlu’dan Türk Dünyası Vurgusu

gaziantep haber
AK Parti Gaziantep’te Türkiye Yüzyılı Mesaisi Kürşad Zorlu’dan Türk Dünyası Vurgusu
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gaziantep’te “Türkiye Yüzyılı” Mesaisi: Kürşad Zorlu’dan Türk Dünyası Vurgusu

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşad Zorlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda Türk dünyasıyla entegrasyon ve Suriye’deki yeni dönem stratejileri ön plana çıktı.

AK Parti Gaziantep teşkilatı, “Genişletilmiş İl Danışma Meclisi” toplantısında bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Onat Kutlar Salonu’nda düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“Türk Dünyası Bir Sıçrama Noktasına Ulaşacak”

Reklam

Toplantıda kürsüye çıkan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Türk Devletleri Teşkilatı 13. Devlet Başkanları Zirvesi’nin tarihi bir öneme sahip olduğunu belirtti. Zorlu, “Türk dünyası yeniden tarih sahnesinde bir güç merkezi oluyor. Bu zirve, büyük gönül coğrafyamızda bir kalkınma seferberliğinin öncüsü olacak” dedi.

Suriye’deki gelişmelere de değinen Zorlu, bölgede terörden arındırılmış bir kardeşlik ikliminin önemine vurgu yaparak; Türk, Kürt ve Arapların kimseye muhtaç olmadan birlik kurma iradesine sahip olduğunu ifade etti.

Fedaioğlu: “Sahadaki En Büyük Güç Teşkilatımızdır”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ise teşkilat disiplinine dikkat çekti. Fedaioğlu, “Gaziantep teşkilatı, Türkiye Yüzyılı’nın sahadaki en büyük gücüdür. Sandık esaslı çalışmalarımızla her zaman diri ve hazırız” dedi. Ayrıca Suriye’de istikrarın sağlanmasıyla birlikte, Türkiye’nin yıllardır sürdürdüğü “Ensar” ruhunun meyvelerini verdiğini ve güvenli geri dönüşlerin önünün açıldığını hatırlattı.

Belediye Başkanlarından Hizmet Vurgusu

Toplantıda söz alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yerel yönetimlerdeki sosyal belediyecilik vizyonu ve teşkilatla uyumlu çalışma prensipleri üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Günün Anısına Hediye Takdimi Toplantı, teşkilat içi istişarelerin yapıldığı basına kapalı bölümle devam etti. Programın sonunda İl Başkanı Fedaioğlu, Prof. Dr. Kürşad Zorlu’ya Gaziantep’e özgü el sanatı ürünleri ve bir tablo takdim ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler

Haber Merkezi – NARKOZ HABER

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti Gaziantep’te “Türkiye Yüzyılı” Mesaisi: Kürşad Zorlu’dan Türk Dünyası Vurgusu
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.