AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Kurtulmuş’un TBMM ’deki ziyaretleri devam ediyor

featured
AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Kurtulmuş'un TBMM ’deki ziyaretleri devam ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Kurtulmuş’un TBMM ’deki ziyaretleri devam ediyor

İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve grup başkan vekilleri ile TBMM’de bulunan siyasi partileri ziyaret ediyor. Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret etti. Kurtulmuş, Cumhur İttifakı birlikteliğimiz karşı tarafa benzer şekilde olmadığını belirterek, “Al ver pazarlığına bağlı olmadığı gibi, mevsimsel, geçici bir ittifak değildir. Fikri çerçevesi, belli olan, istikameti belli olan bir ittifaktır” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Meclis Başkanlığı seçimlerine değinerek, “Kıymetli başkan adayımız Numan Kurtulmuş Bey’e de bu seçimlerde başarılar, muvaffakiyetler diliyoruz. İnşallah sonuçta hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Kurtulmuş daha sonra HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nu ziyaret etti. Kurtulmuş, Cumhur İttifakı’nın mevsimsel, dönemsel ittifak olmadığını söyleyerek, “28. Dönem TBMM’nin tarihi bakımdan büyük önemi var. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye Yüzyılı olarak tanımladığımız yani dünyada sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye kurma iradesinin ortaya konulduğu döneme girdik” diye konuştu.
Yapıcıoğlu, dört arkadaşlarının aday olduğunu ve dört arkadaşlarının milletvekili olduğunu belirterek, “Bizim aramıza işlerimiz istişare iledir. Arkadaşlarımızla bu konuyu konuşacağız. Yarın tam kadro mecliste bulunup oyumuzu kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş, son olarak İYİ Parti’yi ziyaret etti. Kurtulmuş, İYİ Parti Grup Başkan Vekilleri ile görüştü. Kurtulmuş yaptığı açıklamada, seçimin geçtiğini farklılıkların bir kenara bırakılması gerektiğini kaydederek, “Meclis’in birinci meclisteki milli hassasiyetlerle, demokratik duyarlılıkla, Türkiye’yi, milleti ileriye götürme azmi ve gayreti içinde çalışması için dua ederiz. Her birimiz gayret ederiz” diye konuştu.
İYİ Parti Grup Başkan Vekilleri Dursun Musavat Dervişoğlu, parti adına adayları olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Meclis tarafından ele alınmasından yana kanun teklifini de Meclis’e sunacağız. 10, 25, 50, 76. yıl dönümlerini de Meclis’ten çıkan kanunla kutladık” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti Genel Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Kurtulmuş’un TBMM ’deki ziyaretleri devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin