AK Parti İl Başkanı Çetin, şifreli makam odası kapısına açıklık getirdi

featured
AK Parti İl Başkanı Çetin, şifreli makam odası kapısına açıklık getirdi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Çetin, şifreli makam odası kapısına açıklık getirdi

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin; basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda  gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AK Parti İl Başkanlığında ki şifreli kapı bilmecesi nedir? AK Parti İl Başkanını ziyarete giden belediye başkanları il dışına giderken neden il başkanına bilgi verecek?  Yeni yönetim yerel seçimlere hazır mı?  Yeni yönetim ve eski yönetim arasında kırgınlıklar var mı? Yerel seçimlerde hangi ilçelerin MHP’ye verileceği belli mi, bir anlaşma söz konusu mu? sorularını yanıtlayan Murat Çetin aynı zamanda 2024  Yerel Seçim çalışmalarının da startını verdi.

AK PARTİ BAŞKANININ ODA KAPISINDAKİ ŞİFRENİN SIRRI NEDİR?

Ak Parti İl Başkanlığının kapısında şifre yoktur, kapımız herkese açıktır”

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin; “ İl Başkanlığı odası kozmik oda değildir, kilidi şifresi yoktur. Ak Parti İl Başkanının kapısında şifre yoktur, herkese açıktır. Kurulduğumuz günden beri görev yaptığımız tüm il ve ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımızın kapısı vatandaşa sonuna kadar açıktır. Benim ve yönetim kurulu üyelerimizin telefonu bu memleketteki en ücra köşedeki mahalle temsilcimizin ve vatandaşımızın emrindedir. Sadece kimsenin görmemesi gereken kendime özel çantamı getir götür yapmamak adına başkanlık odamızın yanında ki odaya çıkarken çanta mı bırakıyorum. Kapımızda ki şifrenin bu durumlarda sadece benim parmak izimle açıldığını söyleyebilirim. Bu halkımıza kapımız kapalı demek değil. AK Parti benden önce de sonrada herkese kapısı açıktı ve açık kalacak” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Cumhur ittifakı 28 Mayıs seçimleri ile birlikte rüştünü ispat ederek Gaziantep’te de milletvekili sayısını korumuştur. Milletimiz bir kez daha Cumhur İttifakı demiştir. Gaziantep’i ve Türkiye’yi Millet İttifakına teslim etmemiştir. Genel Başkan seviyesinden il başkanlığı ve yerel yönetimler seviyesine kadar Cumhur ittifakı olarak seviyeli, gayet uyumlu bir çalışma ortamı içerisinde hizmetlerimizi yürütmeye ittifaka uygun bir şekilde hareket etmeye devam ediyoruz. Ben, Cumhur ittifakının aynı uyum içerisinde devam edeceğini düşünüyorum. Son seçimlerde dahil olmak üzere birlikten kuvvet doğduğunu tüm ülke görmüş oldu.

“YEREL SEÇİMLERDE MUTABAKAT OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Yerel seçimlere ilişkin olarak önümüzde daha zaman var. 12’nci aya doğru Belediye Başkan Adaylarımızın belli olma süreci öncesinde belediye seçimlerine ilişkin de bir mutabakat olacağını düşünüyorum. Hangi şehirde hangi il, ilçe olur bunun Gaziantep’e yansıması nasıl olur bunları bizde sizlerle birlikte görmüş olacağız. Büyüklerimizin takdiri, alacağı karara bizlerde uyacağız tabi ki.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN ŞEHİR DIŞINA ÇIKARKEN İZİN ALMALARI SÖZ KONUSU DEĞİL”

Evet hayırlı olsun ziyaretine gelen başkanlarımıza bu konuda ricam oldu. Ancak bu yanlış yorumlandı. Belediye başkanlarımızın Ankara’da şehrimiz veya belediyelerimiz adına görüşmeler yapmak en doğal hakkıdır. Şehrimize hizmet noktasında yapılacak olan her türlü çalışmaya destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Bunu hiç kimse izin almak olarak değerlendirmesin, ancak haber verme konusunda şayet bizim de bilgimiz olursa gelişecek ani durumlar için hareket tarzımız ve reaksiyon durumumuz açısından önem arz etmektedir. Diyelim ki herhangi bir ilçe başkanımız şehir dışında. O ilçede oluşabilecek herhangi bir kriz durumu karşısında benim o ilçede bulunan belediye başkanının var olduğunu bilmem ile yok olduğunu bilmem arasındaki hareket kabiliyetim çok önemli. Kendisi burada yokken bizim daha fazla efor sarf etmemiz gerekirken kendisi burada olduğunda sadece başkanımızı arar bilgi arar destek ihtiyacı olup olmadığını sorarız. Bizim amacımız burada milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve il teşkilatlarımızla şehrimiz için tamamen koordineli bir şekilde çalışılmasını sağlamaktır. Bizler sadece il binasında oturan kişiler değiliz. Gerek sanayi alanında gerekse diğer alanlarda bir çok konuda istişarelerde bulunuyoruz. Buralarda sıkıntılı olan hususları not alıyoruz. Bunun için gerek belediye başkanlarımız gerekse milletvekillerimizle koordineli bir şekilde çalışabilirsek bu sorunların, sıkıntıların ilgili makamlara iletilmesinde koordineli bir şekilde çalışmış oluruz ve sorunların giderilmesinde daha hızlı ve önemli adımlar atmış oluruz” diyerek kamuoyunun merak ettiği soruları yanıtlayan başkan Çetin, yeni yönetimin tecrübesine değinerek, seçimlerde gece gündüz demeden çalışan, emek veren eski ve yeni partililerden oluştuğuna dikkat çekti.

AK Parti İl Başkanı Çetin, şifreli makam odası kapısına açıklık getirdi
Başkan Murat Çetin, AK Parti İl Başkan yardımcılarını açıkladı

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti İl Başkanı Çetin, şifreli makam odası kapısına açıklık getirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin