AK Parti sahip çıktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“HAYVAN HAKLARI”  İLE İLGİLİ YAPTIRIM TASARISI YENİ DÖNEMDE YÜRÜRLÜĞE KOYULACAK

AK Parti Şehitkâmil İlçe Teşkilatı, AK Parti  milletvekili Mehmet Erdoğan ve İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile hayvan haklarına dikkat çekmek için Cahide Derneği’ni ziyaret etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet YILMAZ  CAHİDE Derneği’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söz verdiği “hayvan hakları”  ile ilgili yaptırım tasarısını yeni dönemde yürürlüğe koyacaklarını ifade ettiler.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet YILMAZ  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sakarya’da yavru köpeğin ölümü ile ilgili yaptığı açıklamaya dikkat çekerek,  “Hepimizi hüzne boğan hadisenin aydınlatılması için talimat verdiği yönündeki açıklamalarından sonra  AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan ile beraber Hayvanseverler derneği olan CAHİDE Derneğini ziyaret ediyoruz “ dedi.

Sapanca Yüzevler Mahallesi’nde ormanlık alandaki köpekleri beslemeye giden hayvanseverler, patileri ve kuyruğu kesilmiş yavru köpeğin yerde kıvrandığını görmüş, veterinere götürülen ağır yaralı köpek, tedavi için İstanbul’daki bir veteriner kliniğine gönderilmişti. İstanbul’da dün ameliyat edilen yavru köpek kurtarılamamıştı.

Bu olay üzerine bir açıklama yapan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı  Mehmet Yılmaz;

Yaşanan bir vahşet, kamuoyunu isyan ettirdiğini, olayın özellikle sosyal medyada çok tartışıldığını söyledi.

Ülkemizdeki hayvanlara, vatandaşlara yeterli bilgi verilmediği için iyi davranılmadığı, dünyayı birlikte yaşamak zorunda olduğumuzu pek bilmiyoruz. Ancak bu bilinç giderek artıyor. Vatandaşlar, hayvan dernekleri ve hükümet artık daha duyarlı yaklaşıyor. Bunlardan biri de Cahide Derneği.

Dernek Başkanı Dr. Cengiz Bayram ise, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hayvanların ve barınağın ihtiyaçlarını aktardı. Dernekteki hayvanların kimi yürüyemiyor, kiminin gözleri görmüyordu. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Sakarya’daki olayın bir benzerinin daha yaşanmaması temennisinde bulunuldu ve Cahide (Canlı Hayatını İyileştirme Derneği) barınaklarının ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda taahhütlerde bulundular.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti sahip çıktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin