AK PARTİLİ KADINLARIN KONGRE HEYECANI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK PARTİLİ KADINLARIN KONGRE HEYECANIAK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanlığı 3. Olağan Kongresi  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımı ile düzenlendi.

Gaziantep Şato Restoran’da düzenlenen kongreye, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşma yapan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ak Parti Hükümetinin kadına verdiği önem ve desteklerden bahsetti. 2011 yılı içerisinde 510 binden fazla kadına iş ve aş imkânı sunduklarını belirten Şimşek; “ Türkiye’nin en değerli varlığı beşeri sermeyesi yani insanıdır. Bununda büyük bir çoğunluğunu kadınlar oluşturmaktadır. Ak Partinin kadın örgütlenmesine dünyada çok farklı bir yerdedir, biz parti olarak kadına önem ve değer veren bir partiyiz. Türkiye’mizin kalkınması için kadınlarımızın mutlaka iş hayatında olması gerekiyor. Biz bununla ilgili istihdam ve teşvik anlamında çok ciddi tedbirler aldık. Aldığımız bu tedbirlerde etkisini göstermeye başladı” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin 2001 yılında yeter artık sözde, kararda milletindir denilerek ekilen güçlü tohumların güçlü bir fidan ve güçlü bir ağaçtan sonra bugün güçlü bir ormana dönüştüğünü anımsatarak sözlerine şöyle devam etti: “ Ak Parti dünyanın en örgütlü kadın hareketi haline gelmiştir. Kadın eğer hoşgörü ise kadın eğer kardeşlik ise merhametse, şefkatse bu yetmez. Aynı zamanda kadın dağ gibi güçlüdür, çınar gibi ulu ve umutludur.

AK PARTİLİ KADINLARIN KONGRE HEYECANIKÜÇÜK OLSUN BİZİM OLSUN ANLAYIŞI İLE YOLUMUZA DEVAM ETMİYORUZ

Sayın genel başkanımızın dediği gibi kadınlar bu harekete gönül verdiği için, el koyduğu için, yüreğini ve bedenini koyduğu için bugün bu hareket güçlenerek bu seviyelere gelmiş ve devam etmektedir. Geldiğimiz nokta bizim için çok önemli ancak yeterli değildir. Hem şehrimizin, hem Güneydoğunun, hem Anadolu’nun, hem de ülkemizin yeni hedeflerine hep beraber koşacağız. Küçük olsun bizim olsun anlayışıyla yolumuza devam etmiyoruz. Her zaman büyüyebilmeyi düşündük ve en önemlisi de beraber hareket edebilmeyi başardık. Fatma Şahin olarak sizleri temsil etmekten, Anadolu’nun kadınları temsil etmekten, Gaziantep’i temsil etmekten her zaman büyük bir onur ve şeref duydum. Her zaman için bu makam ve mevkilerin bana bir emanet olduğu bilinciyle hareket ettim. Gece yastığa başımı koyduğumda bugün ülkemin kadınları ve erkekleri için ne yaptım, yoksulluğu azaltmak için ne yaptım, sorunları çözmek için ne yaptım, enerjimi, gücümü ve aklımı ne için kullandığımın hesabını kolayca verebilmek ve gönül rahatlığı ile uyuyabilmek için var gücümle çalışıyorum. Bizim takım olarak başka bir şeyimiz yok, liderimizle birlikte tek yaptığımız şey çalışmak” dedi.

Şato Restoran’da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı 3. olağan Kongresine tek liste ile katılan Filiz Üzücü delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak AK Parti Gaziantep Kadın Kolları başkanlığına seçildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK PARTİLİ KADINLARIN KONGRE HEYECANI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin