AKP Milletvekili GÜL, GTO’yu ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Gül, ülke ve Gaziantep için yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Bartık, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’de bir an öncü koalisyon hükümetinin kurulması gerektiğini söyledi.

İş dünyasının sesine daha çok kulak verilmesini istediklerini vurgulayan Bartık, “Seçmen koalisyon hükümetinin kurulmasını istedi. Partilerin de anlaşarak gelecek vaat eden koalisyon hükümetini kurmasını bekliyoruz. Seçim geride kaldı, hükümetin kurulup öncelikli hedeflere odaklanması gerekiyor” dedi.

Bartık, istikrarın olduğu bir ülkede iş dünyası kadar diğer kesimlerin de mutlu olacağına dikkati çekti.

“Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu” hakkında da detaylı bilgi veren Bartık, çalışmayı raporlaştırdıklarını ve Kalkınma Bakanlığına sunacaklarını vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül de geçen 1,5 sene içinde Türkiye’nin 3 seçim gördüğünü ifade etti.

Seçimin ayrı bir ekonomisi olduğunu belirten Gül, “7 Haziran’da tek başına iktidar bekleniyordu. Milletin takdiri koalisyondan yana oldu. Milletin kararını sorgulayamayız. Bizim ortak değerimiz Türkiye, bu değer partiler üstüdür. Türkiye’yi hükümetsiz bırakmadan bütün partilere gideceğiz. CHP ve MHP için komisyon kurduk, HDP gündemimizde yok” diye konuştu.

Gül, acil reformlar için hükümetin kurulmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP Milletvekili GÜL, GTO’yu ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin