Akşener Gaziantep’te: “Biz fukaranın partisi olduk”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşener Gaziantep’te: “Biz fukaranın partisi olduk”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yurt gezileri kapsamında Kilis ve Gaziantep’te esnaf ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Gaziantep Haber

Akşener Gaziantep’in Nizip İlçesi’nde esnafla buluşarak, Sebze Hali Meydanından iktidara seslendi. Konuşmasında Asgari ücretin daha iyi olabileceğini, emekli maaşlarının da yükseltilerek  SGK,  Bağkur maaşlarının eşitlenmesi ve artırılması gerektiğini belirtti. Artan gübre fiyatları nedeniyle çiftçiye gübre desteği verilmesini istedi.

Nizip gezisinin ardından Gaziantep Ticaret Odası’nı ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: “Biz kavga etmek yerine dış politikada problemlerimizi çözerek ilerlersek karşılıklı ticareti ön plana koyduğumuz bir bakış açısıyla 7 trilyon dolarlık ticaret hacminin, ekonomik hacmin paydaşı olabiliriz” dedi.

Akşener Gaziantep’te: “Biz fukaranın partisi olduk”

Gaziantep Ticaret Odasında (GTO) iş insanlarıyla yaptığı buluşmadaki konuşmasında, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum itibariyle bu alandaki idari yapılanmaya önem verdiklerini belirterek, 24 Ocak 2020’den beri esnaf gezisi yaparak halkın sorunlarını gündeme getirmeyi tercih ettiğini, ticaret odasında da bu nedenle bulunduğunu belirtti.

“Gaziantep Ticaret Odası’nın istihdam ettiği 400 bin aile buradan karnını doyuruyor, çocuğunu okutuyor ve ailesini geçindiriyor. Bu sayının 500 bine çıkması için üretilenlerin satılması gerekiyor. Teşviklerin yapılması gerekiyor. Artık bölgede kavga etmek yerine barışı, kardeşliği ve anlayışı tesis etmek gerekiyor” dedi.

Akşener yurt gezileri kapsamında ziyaret ettiği Gaziantep’te Karagöz Mahallesi’nde toplanan kalabalığa seslendi.

“Biz fukaranın partisi olduk” diyen Akşener: “Biz fukaranın derdini çözeceğiz. Allah bana ve arkadaşlarıma bunu nasip edecek. İşsiz gencin derdini çözeceğiz. ETL’lilerin sorunlarını çözeceğiz. EYT’yi çözmek Allah bize nasip edecek herhalde. Çünkü söz verenler caydılar” dedi. Gaziantep Sağlık   

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Akşener Gaziantep’te: “Biz fukaranın partisi olduk”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin