Akyürek: ”Hedefimiz Medya 5.0” Dedi

featured
Akyürek: ''Hedefimiz Medya 5.0'' Dedi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyürek: ”Hedefimiz Medya 5.0” Dedi

Gaziantep İnternet Medyası Derneği (GİMDER) 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Dernek idare merkezinde tek liste ile yapılan kongrede başkanlığa Aydın Akyürek seçildi.
GÜÇLÜ BİR KADRO OLUŞTURULDU
Daha önce kuruluşunu gerçekleştiren Gaziantep İnternet Medyası Derneği (GİMDER), birinci olağan genel kurulu ile kısa, orta ve uzun vadede hayata geçireceği projeleri gerçekleştirmek için start verdi. Yönetim, denetim ve disiplin asil ve yedek üyelerinin seçiminin yapıldığı kongrede, tüzükte yer alan federasyon delegeleri ve onur kurulunda yer alacak isimlerde belirlendi.

AKYÜREK: GAZİANTEP’E YAKIŞIR BİR İNTERNET MEDYA ATÖLYESİ KURACAĞIZ
Kongre sonrasında üyelere hitaben teşekkür konuşması yapan, GİMDER Başkanı Aydın Akyürek, kurucu başkan Ökkeş Sabah ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, ‘’Hedefimiz bir derneğin ötesinde kentte çağın gelişimine uygun bir medya atölyesi kurmak. İlk olarak üye sitelerimizin gelişmesi ve daha etkin hale gelmesi için çalışmalar yapacağız. İlimizdeki tüm basın STK’ları ve internet medya basın kuruluşlarıyla istişareler yaparak, internet medyası okuryazarlığı konusundaki sorunlara çözüm aramaya çalışacağız. Diğer yandan üniversitelerimizin iletişim bölümleriyle teorik alanda da destekler alarak, Gaziantep’in internet medyası alanındaki rekabet gücünü artırarak hedefimiz olan medya 5.0 projesini hayata geçirmek için çalışacağız’’ dedi.

YEREL BASIN KAVRAMI ARTIK ULUSLARARASI BİR KAVRAMA DÖNÜŞMÜŞTÜR
Gaziantep merkezli yayın yapan internet haber sitelerinin artık yerel basın kavramından çıktığını dikkat çeken Akyürek, ‘’Her ne kadar kontrolsüz bir büyüme olsa da Gaziantep’te diğer kentlerle rekabet edecek potansiyelde haber siteleri bulunmaktadır. Bugün Gaziantep’te yayın yapan bir haber sitesi yurt dışında okunuyor ve takip ediliyorsa internet haberciliği yapan siteleri yerel olarak adlandırmak yanlış bir tanımdır. Bu alanda birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma ve istişare ile hareket edildiğine Gaziantep’te marka haber sitelerinin de çıkacağına inancımız tamdır. Bu hedef doğrultusunda derneğimize üye olsun olmasın tüm haber sitelerine kapımız açık olacaktır.’’ Diye konuştu.

İLK KONGRENİN ARDINDAN YÖNETİM LİSTESİ ŞÖYLE OLUŞTU;
YÖNETİM KURULU
1. AYDIN AKYÜREK
2. TURGUT BOZGEYİK
3. HALİL EYYUPOĞLU
4. MEZİNE SIRAKAYA
5. HAMZA MERCANOĞLU
6. SEDAT TORUN
7. KEMAL KÖKTEN
8. ÖKKEŞ KOYUNCU
9. AHMET HİLLEZ

DENETİM KURULU
1. SALİH KARADENİZ
2. MEHMET GENÇ
3. YUSUF ALBAYRAM

DİSİPLİN KURULU
1. TAYFUN KATIRCI
2. İSMAİL TUNÇ
3. DAVUT UÇAR
ONUR KURULU
1. MUSTAFA KIZIKLI
2. ASLI EMEKTAR
3. VEYSEL KARAYILAN
4. METİN SABUNCU
5. MEHMET SAİT KARAŞAHİN

FEDERASYON DELEGELERİ
1. AYDIN AKYÜREK
2. ÖKKEŞ SABAH
3. HAMZA MERCANOĞLU
4. TURGUT BOZGEYİK
5. MEZİNE SIRAKAYA

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Akyürek: ”Hedefimiz Medya 5.0” Dedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin