Alanya ’ya 2 fakülte daha geliyor

featured
Alanya ’ya 2 fakülte daha geliyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın imzası ile Resmi Gazete ’de yayımlanan karar ile Alanya Üniversitesinde İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi kurulmasına karar verildiği bildirildi.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu Cumhurbaşkanı Erdoğan ’ın imzası ile Alanya Üniversitesine iki yeni fakülte kazandırılmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın imzaladığı karar ile Alanya Üniversitemize İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi kurulması kararı verilmiştir. Alanya ’mızı eğitim alanında daha da ileriye taşımak, geliştirmek için çalışacağız. Bu önemli kararın alınmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ’na, milletvekillerimize ve emeği bulunan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alanya ’ya 2 fakülte daha geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin