ALG Spor Kulübü Dopamin’de özel çocuklarla bir araya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ALG Spor Kulübü Dopamin’de özel çocuklarla bir araya geldi

Gaziantep ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, Teknik Direktör Hasan Vural ve oyuncular Dopamin Spor Kulübü Karataş şubesinde Otizmli çocuklarla bir araya geldi.

ALG Spor Oyuncuları çocuklarla tek tek ilgilenirken mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Futbolcuları karşısında gören çocuklar koçarak tek tek oyunculara sarıldı. Gaziantep Haber

Dopamin Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan, Ali Gözcü’ye  projeler hakkında bilgi verdi.  Aslan: ”

Otizmli çocukların ihtiyaç, ilgi, beklenti ve gelişimleri farklıdır. Bu nedenle hayatı farklı algılamakta ve yaşamaktadır. Bundan dolayı ailelerimizin daha duyarlı olmaları ve çocuğun hayatını düzene koymaları gerekir. Özellikle aileler ve toplum onları olduğu gibi kabul etmeli. Onlara uygun bir hayat biçimi belirlenmeli ve yaşanmalı. Çocuklar kendini ifade etmekte çoğu zaman zorlanıyor. Sabırlı olmalı ve beklemeliyiz. Biz kulüpte onlar ve diğer çocuklar için birçok aktivite hazırlıyoruz. Projelerimizi onların yaşam koşullarına ve özelliklerine göre hazırlıyoruz. Başta aileler olmak üzere birçok bilinçlendirmeye yönelik etkinlik düzenliyoruz. Bu işi yapmaktan onların yüzünü güldürmekten çok mutluyuz” dedi.
ALG Spor Kulübü Dopamin'de özel çocuklarla bir araya geldi
ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, çocuklarla yakından ilgilenerek, “Onların tek ihtiyacı olan şey sevgi ve ilgi. Onlar toplum olarak kucaklamalı ve hepimiz üzerine düşeni yaparak hem onlara hem ailelerine destek olmalıyız. Bugün iyi ki buradayız. Çok güzel vakit geçirdik. ALG Spor Kulübümüzün formalarını onlara hediye ettik.  Toplum olarak özel çocukları nasıl davranmalıyız. Onlarla nasıl ilgilenmeli ve iletişim kurmalıyız. Bu konudada bu ziyaret verimli geçti. Bundan sonra sık sık inşallah Dopamin Spor Kulübü’nü ziyeret edecek farklı projelere birlikte imza atacağız. Ben,  Dopamin Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Birçok spor alanıyla çocukları buluşturan Dopamin Spor Kulübü’nün faaliyetlerinden övgüyle bahseden, Ali Gözcü ve  ALG Spor Kulübü oyuncuları çocuklarla birlikte Boccıa oynayarak keyifli dakikalar geçirdiler.

Oynanan oyunların ardından günün anısına toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gaziantep Sağlık

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ALG Spor Kulübü Dopamin’de özel çocuklarla bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin