ALGSPOR Gaziantep’in ve Türkiye’nin Gururu Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona virüsü salgını nedeniyle 16. haftada durdurulan TFF Kadınlar 1. Ligi’nde 43 puanla liderlik koltuğunda oturan Gaziantep ALG Spor, TFF yönetim kararı ile şampiyon oldu.

ALG Spor, Türkiye’yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme hakkı kazanarak Gaziantep’in gururu oldu.

Normal sezonda oynadığı 15 maçta 14 galibiyet 1 beraberlikle yoluna yenilgisiz devam eden Gaziantep ALGSPOR, lig liderliğini ve UEFA Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazandı. En yakın takipçisi ve yine şampiyonlukta kıyasıya mücadele verdiği Beşiktaş’ı İstanbul’da 2-0 yenen sarı-grili takım şampiyonluğun en önemli adayı olduğunu kanıtlamıştı.

TFF Kadınlar 1. liginde birinciliğinin ilan edilmesiyle birlikte Gaziantep ALGSPOR şehrimizi ve ülkemizi Avrupa’da temsil edecek. Sarı-Grili takımın önümüzdeki sezon UEFA’da mücadele edecek olması şehirde büyük heyecan oluşturdu.

ALGSPOR Gaziantep'in ve Türkiye'nin Gururu Oldu

GAZİANTEP’İN GURURU OLDULAR

Sezonda verdiği mücadele ile  Şampiyonlar Ligini sonuna kadar hak eden ALGSPOR’un lig liderliği ve Şampiyonlar Ligine katılacak olması Gazianteplileri sevindirdi.

Gaziantep futbol tarihinde ilk kez bir Kadın Futbol Takımının  ligi hem birinci bitirmesi ve “Şampiyonlar Ligi”nde mücadele edecek olmasından dolayı Gaziantep Valiliği, Vali Davut Gül, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları ALG Spor’u kutlayan mesajlar yayımladılar.

VALİ GÜL’DEN TEŞEKKÜR MESAJI:

“Spor Şehri Gaziantep” sloganıyla yola çıkan Vali Davut Gül, Kadınlar 1. Liginde mücadele eden Gaziantep ALGSPOR’a desteğini twitter hesabından yayımladı mesajla duyurdu. Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Oyuncularımızı, teknik ekibi ve yönetimi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÖZCÜ, “ÜLKEMİZE VE KENTİMİZE YAKIŞIR SONUÇLAR ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Hiç şüphesiz en büyük alkışı Kulüp Başkanı Ali Gözcü hak etti. Kadın futbolunun gelişiminde büyük özveri ortaya koyan ve hiçbir destek almaksızın yönetim kurulu arkadaşlarının da çabasıyla ALGSPOR’u ayakta tutan Ali Gözcü bu zaferin en büyük pay sahiplerinden biri oldu. Başkan Ali Gözcü, büyük gurur yaşadıklarını belirterek: “Sezonu normal bir şekilde tamamlayarak liderliğimizi pekiştirmek isterdik; ama nasip böyleymiş. Gerçekten bunu çok hak ettik, çok çalıştık, çabaladık, yılmadık. Malzemecisinden, teknik ekibine; oyuncusundan yöneticisine ve hiç şüphesiz taraftarlarımızın desteğiyle bu zaferi hep birlikte hak ettik. Bizi bir başka gururlandıran şehrimizi Avrupa’da temsil edecek olmanın mutluluğu, heyecanı ve bir ilki gerçekleştirmenin coşkusudur. İnşallah şehrimize, ülkemize yakışır sonuçlar almaya devam ederiz.Bizi sezonda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim. Gaziantepliler bizleri UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelemizde de yalnız bırakmayacaklardır.” dedi.

Kulüp Başkanı Ali Gözcü alkışın en büyüğünü  hocamız Aslı Canan Sabırlı teknik heyeti ve tüm oyuncularımız hak ediyor. Büyük özveri ve fedakarlık göstererek bu şampiyonluğun mimarı olan aşta hocamız Aslı Canan Sabırlı ve tüm ekibimizi yürekten alkışlıyor ve onlarla gurur duyuyorum” diye konuştu.

ALGSPOR Gaziantep'in ve Türkiye'nin Gururu Oldu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ALGSPOR Gaziantep’in ve Türkiye’nin Gururu Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin