ALLEBEN YÜZME HAVUZU GAZİANTEPLİLERİN HİZMETİNDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ALLEBEN YÜZME HAVUZU GAZİANTEPLİLERİN HİZMETİNDEŞehitkâmil Belediyesi tarafından kısa süre içinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Alleben Yüzme Havuzu’nun resmi açılışı, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katılımlarıyla görkemli bir törenle yapıldı.

Yüzme havuzunun resmi açılış törenine, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu ve Ali Şahin, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gazaintep İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile çok sayıda protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

AÇILIŞ ÖNCESİ YAPILAN GÖSTERİLER RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Alleben Yüzme Havuzu sporcuları çeşitli gösterilerde bulundular. Şehitkamil Belediyesi tarafından açılan tesiste kısa sürede öğrendikleri yüzme teknikleri ile yüzme yarışı yapan sporcuların nefes kesen mücadelesi davetlilerin büyük beğenisini topladı. Sporcuların sergiledikleri gösterilerin ardından ise havuzda eğitim alan minik öğrencilerin Türk bayraklarıyla davetlileri selamlaması törene renk kattı. Ellerindeki Türk bayraklarını dalgalandırarak havuzun kenarında çember oluşturan miniklerin selamlamada bulunması renkli görüntülere sahne oldu.

ALLEBEN YÜZME HAVUZU GAZİANTEPLİLERİN HİZMETİNDEBAŞBAKAN YARDIMCISI BABACAN’DAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Gaziantep’e modern yüzme havuzu kazandırdığı için teşekkür eden Başbakan Yardımcısı Babacan, Şehitkamil Belediyesi’nin çok güzel hizmetlerde bulunduğunu belirterek, “Şehitkamil belediyesi tarafından yapılan bu tesis önemli yatırımdır. Hem çalışan insanlarımızın hem de çocuklarımızın vücut gelişimleri ile sağlıkları açısından yüzme havuzları çok önem verdiğimiz projelerdendir. Şehitkamil belediyesi tarafından yapılan bu tesis Türkiye’ye örnek bir tesistir. Bu tür çalışmaların tüm illerde yapılması için Spor Bakanlığımıza talimat verdik. Hiçbir destek almadan kendi imkanıyla bu tesisi kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi.

YÜZME TESİSİNDE 4 AYDA İÇİNDE 3 BİN 200 SPORCU KAYIT ALTINA ALINDI

Spora ve sporcuya verdiği önemli desteklerle herkesin takdirini toplayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Öncelikle yoğun programları arasında bizlere zaman ayırarak açılışımıza gelen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e tüm hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. Alleben yüzme Havuzu’nun adının geldiği noktadan bahsetmek istiyorum. Alleben Gaziantep’in akan bir deresiydi bizim çocukluğumuzda. Fakat artık akmaz oldu. Bizim büyüklerimiz önce Alleben’de yüzdüklerini söylerler. Ondan sonraki süreçte de bizim çocukluğumuzda yüzüyorduk. Dünkü derelerden bugün modern yüzme tesislerine gelindi. Gazianteplilerin değişime ve dönüşüme ihtiyaçlarının olduğunu görerek, yüzme havuzunu inşaa etmeye karar verdik. İçinde bulunduğumuz bu yüzme havuzu 8 bin metrekare arsa üzerine yapılmıştır. Yaklaşık 4 aydır hizmet veren bu yüzme havuzumuz şuana kadar 3 bin 200 kişiyi kayıt etmiştir. Gaziantepli hemşerilerimize en iyi spor hizmetini vermek için hayata geçirdiğimiz bu tesis ile çocuklarımız daha fazla sportif faaliyetlere katılabilecekler” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Babacan, Bakan Şahin ile Başkan Fadıloğlu ve diğer protokol üyeleri kurdele kesiminde bulunarak Alleben Yüzme Havuzu’nun resmi açılışını gerçekleştirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ALLEBEN YÜZME HAVUZU GAZİANTEPLİLERİN HİZMETİNDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin