Alt yapısı tamamlanan yeni yollar asfaltlanıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alt yapısı tamamlanan yeni yollar asfaltlanıyor!Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde asfalt çalışması gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Seyrantepe Mahallesi’nde sıfır asfalt çalışmalarına başladı.

Aynı zamanda yol açma çalışması da gerçekleştiren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Seyrantepe’de eksik görülen yerleri tek tek tamamlıyor.

Şehitkamil ilçesinde planlı ve programlı hareket eden Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yol açma çalışmalarının bittiği bölgelerde, alt yapı çalışmalarının da sona ermesiyle sıfır asfalt çalışmasına başladı. Şehitkamil ilçesini yaşanabilir ilçe haline getirme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yaptığı sıfır asfalt çalışması ile vatandaşların da memnuniyetini kazandı. Seyrantepe Mahalle Muhtarı Şehitkamil Belediyesi ekiplerinin yol açma ve sıfır asfalt çalışması gerçekleştirdiğini ifade eden Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce; “Belediye ekiplerimiz kalabalık bir ekiple sıfır asfalt çalışmasını gerçekleştiriyor. Bunun dışında yeni yapılan konutlarında yol açma çalışmaları devam ediyor. Başkanımız her zaman Mahallemize gelerek buradaki yol açma ve asfaltlama çalışmalarını bizzat yerinde inceliyor. Sağ olsun Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu böyle konularda bizleri kesinlikle geri çevirmiyor. Başkan Fadıloğlu’na ve ekibine kendim ve mahalle sakinlerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alt yapısı tamamlanan yeni yollar asfaltlanıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin