Altunkaya Fortune 500 Türkiye listesinde!

featured
Altunkaya Fortune 500 Türkiye listesinde!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altunkaya Fortune 500 Türkiye listesinde!

Mahsun Altunkaya’nın sahibi olduğu Altunkaya İnşaat Nakliyat Gıda Tic. A.Ş Fortune 500 Türkiye listesinde 89. Sırada yerini alırken, Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş. 382 sırada yer aldı.
Merkezi Gaziantep’te bulunan ve farklı sektörlerde faaliyet göstererek uluslararası arenada Türkiye’yi sağlık ürünleri ve gıda sektörlerinde gururla temsil eden Altunkaya Gruba ait iki şirket yeni açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 araştırmasının 2022 sonuçlarına göre listeye girdi.

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Fortune 500 araştırmasının 2022 sonuçlarına göre listeye merkezi Gaziantep’te bulunan Türkiye’nin global pazarlardaki gururu Altunkaya Şirketler Grubu iki şirketiyle girdi. Yapılan araştırmada Altunkaya İnşaat Nakliyat Gıda Tic. A.Ş Fortune 500 Türkiye listesinde 89. Sırada, Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş. ise 382 sırada ilk 500’e girmeyi başardı.
İki ayrı şirketlerinin Fortune 500’de yer almasının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Altunkaya Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya “2022 yılının zorlu koşullarına rağmen modern yatırımlarımız sürerken dünya pazarlarında sektörümüz ile ilgili elde ettiğimiz yerleri korumayı başardık ve bütün zorlukları aşarak 2022 yılında ülke ekonomisine üretim, ihracat ve istihdam yoluyla önemli katma değerler sağladık. Önümüzdeki süreçte de ülke ekonomisine yüksek katma değer sağlamaya, üretim, istihdam ve yeni yatırımlarla şirketlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Altunkaya Fortune 500 Türkiye listesinde!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin