ANADOLU ASLANLARI YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANADOLU ASLANLARI YENİ ŞUBESİNİ AÇTIAnadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Gaziantep şubesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katılımıyla açıldı.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Gaziantep şubesi açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep milletvekilleri, iş adamları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

ASKON Gaziantep şube başkanı Hayri Ünal ASKON’un 40 üyesi bulunduğunu ve henüz yeni bir dernek olduklarını belirterek “ Önümüzde ki günlerde üye çalışmalarımız olacak ancak biz çok üyemiz olsun düşüncesinde değiliz. ASKON olarak Gaziantep’e sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlayacağımız gibi iş adamları olarak şehrimizin gelişiminde de hiçbir görevden kaçınmayacağız. Ben derneğimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ANADOLU ASLANLARI YENİ ŞUBESİNİ AÇTIAçılışın ardından ASKON’un Dedeman’da düzenlediği açılış yemeğine katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye’nin son yıllarda çok büyük mesafe aldığını belirterek şunları söyledi.

İŞ ADAMLARIYLA BULUŞMAK BİZİ HEYECANLANDIRIYOR

“Türkiye’nin dinamik iş camiası var ve bu fırsatı çok iyi gördü. Açılan yollardan çok güzel bir şekilde ilerlemeler kaydetti. Türkiye son on yılda çok büyük mesafe aldı. Türkiye’nin ihracatta büyümesinde iş adamlarının rolünün büyük olduğunu biliyoruz. Gaziantep’te Anadolu Aslanları Derneği Gaziantep Şubesi’ni açtık. İnşallah Gaziantep ASKON hem iş dünyamıza hem Gaziantep’e gerçekten çok büyük yararlar sağlayacaktır. Bunu başka ilçelerde başka illerde başka şubelerde yapmış oldukları çalışmalardan yakından biliyoruz. Her ne vesile ile olursa olsun bu tür şehir ziyaretlerinde iş dünyamızla bir araya gelmek özellikle de ekonomik gelişmelerle ilgili bazı değerlendirmelerde bulunmak fikir alışverişi yapmak bizim içinde önemli ve değerli bir çalışma oluyor. Bugün de ülkemizin ekonomik anlamda en başarılı illerinden birisi olan Gaziantep’in sanayicileriyle, iş adamlarıyla buluşmak bizi gerçekten heyecanlandırmıştır. Gaziantep dediğimiz zaman hepimiz büyük bir heyecan duyuyoruz. Ülkemizin ve şehirlerimizin gösterdiği muazzam ekonomik performansta elbette hükümetlerin önemi büyük, siyasi istikrarın önemi büyüktür.

ANADOLU ASLANLARI YENİ ŞUBESİNİ AÇTIMAKRO EKONOMİK DENGELERİN KORUNMASI ÖNEMLİDİR

Makro ekonomik dengelerin korunması bütçe dengelerinin korunması son derece önemlidir. Çok şükür geçtiğimiz on yıl boyunca Türkiye’de bunlar sağlanmıştır. Ancak biz yakaladığımız büyük başarıda aslan payının iş adamlarımıza iş sektörümüze ait olduğunu çok yakından biliyoruz. Bunun altını da her zaman çiziyoruz. Eğer bu istikrar ve güven ortamını makro ekonomik dengelerin kurulmuş olmasını iyi değerlendirecek bir iş dünyası olmasa idi Türkiye’de iş dünyasının dinamizmi olmasaydı o zaman bu istikrar ve güven ortamı bizim bu anlamda bir işimize yaramazdı. Ama çok şükür Türkiye’nin dinamik bir iş camiası var ve bu fırsatı çok iyi gördü. Açılan yollardan çok güzel bir şekilde ilerlemeler kaydetti. Onun için Türkiye son on yılda çok büyük mesafe aldı. Bunda sizin payınız büyük. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan açılış konuşmaları sonrası ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e katılımlarından dolayı hediye takdim etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=410230869102677&set=a.410228789102885.1073741847.100003473025117&type=1&theater

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANADOLU ASLANLARI YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin