Anka hastanesinde tedavisi biten 122 depremzede taburcu edildi

featured
Anka hastanesinde tedavisi biten 122 depremzede taburcu edildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anka hastanesinde tedavisi biten 122 depremzede taburcu edildi

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma neden olan iki depremden yaralı olarak kurtulan ve Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ne getirilen 137 depremzededen tedavisi tamamlanan 122’si taburcu oldu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremler sonrası çok sayıda bina yıkıldı. 31 binden fazla kişi hayatını kaybederken binlerce kişi de yaralandı. Bölgeyi etkileyen felakette, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi deprem bölgesinden gelecek olan yaralılar için acil ve yoğun bakım servisi depremzedeler için hazır hale getirilirken, mevcut kapasite de artırıldı.

ANKA Hastanesi Genel Müdürü Dr. Av. Cengiz Bayram, “Deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. ANKA Hastanesi olarak vatandaşlarımızın yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Hastanemizde tüm branşlarda sağlık ihtiyacı için hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını umuyor, deprem felaketinin yaralarını birlik ve beraberlik içinde saracağımıza yürekten inanıyoruz. Bu süreçte fedakarca, büyük bir dayanışma içince çalışan AFAD ve tüm destek arama kurtarma ve yardım ekipleri, hekimler, sağlık çalışanları ile gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika

News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anka hastanesinde tedavisi biten 122 depremzede taburcu edildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin